AcasăRecomandariHagi: Fotbalul romanesc s-a dus dracu'!

Hagi: Fotbalul romanesc s-a dus dracu’!

Fostul mare international Gheorghe Hagi considera ca la Federatia Romana de Fotbal nu s-a schimbat nimic odata cu venirea noii conduceri, singurul lucru notabil fiind termenul de o luna dat de Marketa Haindlova pentru a accepta postul de director de relatii internationale.

Hagi este foc si para pe actuala conducere de la FRF

Nemultumit de oferta pe care  FRF i-a facut-o „domnisoarei in bikini”, Hagi s-a dezlantuit intr-un nou atac la adresa actualei conduceri de la „Casa Fotbalului”. „Multe lucruri nu sunt cum trebuie in Romania, mai ales in fotbal. Nu s-a schimbat nimic, dovada ca intr-o luna nu am vazut nimic. Nu s-a vorbit despre strategie, despre ceea ce trebuie sa se intample in fotbalul romanesc, absolut nimic. Un singur lucru a iesit, o domnisoara care era in costum de baie si care ne-a dat termen de o luna in care sa spuna daca vine sau nu la Federatie. Fratilor, treziti-va, odata! Hai, sa ne trezim! Nu stim daca vine, dar o vedem in poza la plaja. Mai trebuie sa se imbrace si un baiat la fel si, gata, ne-am dat dracu’! Fotbalul romanesc s-a dus dracu’! De o luna vorbim despre ce? Eu nu am vazut nimic, strategie, nimic”, a reactionat Hagi la „Dolce Sport”. In opinia fostului international, care l-a sustinut in campania la presedintia FRF pe Gica Popescu, la Federatie nu se poate vorbi despre o schimbare atat timp cat Gheorghe Chivorchian ocupa postul de secretar general: „Cum sa se schimbe ceva, daca secretarul general e din gasca veche?! Am vazut bikini, ce sa mai vorbim? Ne-a fost dat si termen o luna, sa ne rugam de domnisoara cu bikini. Am vazut poza in ziar, hai sa ne dezbracam si noi si sa facem poze la mare. Nu am vazut nimic intr-o luna, strategii, comisii, nimic, zero. Am vazut poza cu o domnisoara care ne da termen o luna sa ne spuna daca vine la noi. Dar cine esti tu? Nu te intrebi cine esti tu? O intreb pe dansa cine este ca sa ne dea termen?! S-au dus oamenii competitivi din Romania, gata, nu mai avem, s-au dus in Slovacia!”.
In campania pentru alegerile prezindetiale, Razvan Burleanu a anuntat ca Marketa Haindlova, din Cehia, specialista in drept european si sportiv, face parte din echipa sa si urmeaza sa ocupe functia de director de relatii internationale si politici europene.

„Regele” se intoarce in antrenorat

In weekend, Hagi va fi prezent la Istanbul pentru a da lovitura de start in derby-ul Galatasaray – Fenerbache. Cu aceasta ocazie, „Regele” a vorbit si despre revenirea sa pe banca tehnica a unei formatii: „Galata a facut o campanie cu legendele si jucatorii mari care au castigat Cupa UEFA. Pe mine m-au ales la acest derby cu semnificatie deosebita. Am petrecut 7 ani extraordinari acolo. M-as intoarce cu placere ca antrenor la Galatasaray. Nu pot sa uit perioada pe care am petrecut-o acolo si stiu sigur ca intr-o zi o sa ma intorc. Eu vreau sa antrenez, nu sa fiu presedinte sau altceva. Dar, degeaba imi doresc, daca oferta nu vine. Cert este ca nu mai pot sa iau echipe de pe drum. Ma simt pregatit sa iau un proiect solid, foarte puternic. O sa vina momentul in care voi intra din nou pe scena”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger