AcasăSPORTHagi face revolutie la Federatie

Hagi face revolutie la Federatie

Activitatea si rezultatele loturilor din ograda FRF vor fi atent analizate. Hagi si Iordanescu vin cu un plan de reformare.

Gheorghe Hagi a cerut garantii de la FRF pentru mandatul pe patru ani

O data cu sosirea lui Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi la FRF, se va schimba intreg sistemul gandit pana acum. De altfel, ieri, „Generalul” a confirmat ca va prelua fraiele fotbalului romanesc: „Practic, pe langa formarea unei echipe competitive, si eu si Hagi trebuie sa ne ingrijim de tot ceea ce inseamna activitatea loturilor nationale. De tot! Avem, deja, un plan de reformare a loturilor de juniori”. In traducere, la FRF vor urma restructurari!

Iovan nu ramane, Stelea se mai gandeste

Viitorul selectioner, Gheorghe Hagi, si-a creionat staff-ul tehnic pe care il vrea la echipa nationala. Dintre oamenii lui Razvan Lucescu, este posibil sa ramana doar Bogdan Stelea, desi fostul portar are cateva oferte de a antrena in Liga 1. Stefan Iovan si Dan Apolzan, ceilalti doi „secunzi”, nu intra in vederile „Regelui”, iar preparatorul fizic Diego Longo a luat deja drumul Rapidului, alaturi de Lucescu jr. „Regele” se gandeste sa-i aduca la nationala pe Viorel Moldovan, Zoli Iasko si Bogdan Vintila, cu ultimii doi lucrand si la Galatasaray.

Belodedici – da, Lupescu si Prodan – nu!

Miodrag Belodedici are toate sansele sa fie pastrat in functia de sef al centrului de copii si juniori, cu mentiunea ca Anghel Iordanescu va fi superiorul sau direct si cel care va decide primele schimbari la acest departament. In ceea ce-l priveste pe Ionut Lupescu, actualul director general subordonat lui Adalbert Kassai, se prea poate ca acesta sa-i lase locul lui Gica Popescu, daca „Baciul” va accepta sa-si abandoneze afacerile. La capitolul plecari poate fi trecut si numele lui Daniel Prodan (director sportiv), care va schimbat, cel mai probabil, cu Ilie Dumitrescu.

„Revolutia” de la juniori

Cea mai importanta schimbare va avea loc in sectorul juvenil, acolo unde activitatea si rezultatele fiecarui antrenor de lot national vor fi atent analizate de tandemul Hagi – Iordanescu. Daca Emil Sandoi poate primi credit pana la finalul acestui an, in cazul celorlalti sase tehnicieni de la copii si juniori lucrurile stau diferit. Ovidiu Stanga (antrenorul nationalei Under 18), Adrian Vasai (Under 17), Cristi Sava (Under 16), Lucian Marinof (Under 15) si Gabriel Manolache (Under 14) isi vor cauta un alt loc de munca, Lucian Burchel (Under 19) fiind singurul pastrat in functie.

Pleaca Iancu, vine Copaci

Si departamentul de marketing va fi atins de tsunami-ul „Hagi”, chiar daca aici, se pare, revolutia este condusa de Mircea Sandu. Desi FRF are contract de exclusivitate cu firma „SEG”, patronata de Cristi „Kiki” Iancu, un apropiat al lui Ionut Lupescu si Razvan Lucescu, sunt informatii ca, in viitor, Mircea Copaci (director de marketing la FC Dinamo)se va ocupa de vanzarea publicitatii la Federatie.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
490 afisari

1 COMENTARIU

  1. Voi astia din fotbal, chiar nu ati inteles nimic???!!!!!! HAGI este un MARE fotbalist dar ca antrenor este 0. Vai steau noastra cu un asa antrenor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger