AcasăSPORTHagi este noul selectioner al Romaniei!

Hagi este noul selectioner al Romaniei!

Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi, fostul antrenor al formatiei Galatasaray Istanbul, a acceptat sa revina la conducerea nationalei de fotbal a Romaniei. Gheorghe Hagi, in varsta de 46 de ani, si-a dat acordul sa ii calce pe urme lui Razvan Lucescu la conducerea nationalei de fotbal a Romaniei. Hagi a acceptat oferta inaintata de Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Gheorghe Hagi noul selectioner al echipei nationale de fotbal

Fostul mare international roman a avut joi o ultima discutie cu presedintele FRF in urma careia cei doi au batut palma. Cel mai probabil, obiectivul lui Hagi va ramane reintinerirea echipei si calificarea la Campionatul European din 2016, competitie la care vor merge 24 de formatii.

Hagi ar putea fi ajutat de Anghel Iordanescu, daca acesta isi va da acceptul sa fie director coordinator al loturilor nationale. Pentru aceasta, Iordanescu ar trebui sa renunte la statul de senator sau sa accepte sa lucreze fara contract la FRFHagi revine la conducerea nationalei de fotbal a Romaniei dupa un deceniu, el pregatind echipa si in 2001. Intre timp, acesta a mai condus echipe precum Bursaspor, Galatasaray Istanbul, Poli Timisoara si Steaua.

author avatar
Cristi Ionita
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger