AcasăSPORTHagi ar fi alesul la nationala!

Hagi ar fi alesul la nationala!

Gica Hagi este gata sa revina in postura de selectioner

Presedintele FRF a discutat in paralel cu cinci tehnicieni, dar pana la urma, se pare, Mircea Sandu l-a ales pe Gica Hagi.

Gica Hagi este gata sa revina in postura de selectioner

In ultimele luni, problema viitorului selectioner al reprezentativei de fotbal a Romaniei a inceput sa fie tratata serios de catre presedintele FRF. Mircea Sandu voia ca schimbarea sa se opereze chiar dupa meciul cu Luxemburg, dar neseriozitatea in negocieri a subalternului sau, Ionut Lupescu, l-a determinat sa i-a “problema” in mana. Astfel, Sandu a inceput discutii cu cinci tehnicieni, in acelasi timp, pentru a avea back up-uri in caz de refuz: Gica Hagi, Cosmin Olaroiu, Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni si supriza, Victor Piturca.

Olaroiu a fost prima optiune, Dorinel – a doua

Primul la care s-a gandit Mircea Sandu a fost Cosmin Olaroiu. In momentul in care l-a delegat pe Lupescu sa se ocupe de alegerea noului seletioner, Oli era liber de contract si apt sa semneze un angajament cu FRF. Numai ca Lupescu l-a sunat pe tehnician, comunicandu-i ca va fi contactat pentru o discutie tet-a-tet ulterioara, dar telefonul de la Federatiei nu a mai venit. Olaroiu s-a suparat si i-a transmis „Nasului” Sandu sa uite de el. Presedintele a loc “foc” si, astfel, s-a produs si ruptura dintre el si directorul FRF, Ionut Lupescu. A doua optiune a fost proaspatul campion al Romaniei, Dorinel Munteanu. Intre Liga Campionilor si a pregati nationala, “Neamtul” a ales sa mearga tot cu Otelul, semnand prelungirea pe inca doua sezoane. La ultimele negocieri au intrat numele grele. Mircea Sandu a umblat cu “manusi” cand a venit vorba de Hagi, Piturca sau Boloni, iar toate discutiile au fost purtate in mare secret. Surse federale afirma ca “Regele” a avut castig de cauza, iar anuntul ar putea fi facut chiar dupa meciul cu Bosnia, de vineri seara.

 

author avatar
Sebastian Stan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger