AcasăSPORTHagi a refuzat, vine Piturca

Hagi a refuzat, vine Piturca

Hagi a refuzat orice proiect propus de Sandu

Dupa ce a pierdut, din varii motive, optiunile Cosmin Olaroiu, Ladislau Boloni si Gica Hagi, presedintele FRF, Mircea Sandu, si-a fixat o noua tinta: Victor Piturca.

Hagi a refuzat orice proiect propus de Sandu

Refuzat pe banda rulanta, presedintele FRF si-a calcat pe mandrie si a decis sa lucreze din nou cu fostul sau colaborator, Victor Piturca. Asta, dupa ce l-a tratat de doua ori ca pe un pres, desi Piturca este singurul tehnician care a reusit calificari la turneele finala in ultimii 12 ani – vezi Europeanul de tineret din 1998 si Euro 2008. ”Gica Hagi nu a acceptat sa preia acum echipa nationala, el dorind sa plece la drum intr-o noua campanie de calificare. Am incetat discutiile cu el si incep noi negocieri. Primul pe lista mea este Victor Piturca. N-am reusit sa vorbesc cu el, dar il voi contacta”, a dezvaluit Sandu.

Tamas, judecat de Comitetul Executiv

Piturca este asteptat cu bratele deschise la nationala

Presedintele FRF a tinut sa precizeze ca fotbalistul Gabi Tamas (WBA) va fi aspru pedepsit dupa ce a reuzat sa se faca deplasarea cu nationala in turneul sud-american. “Tamas nu a ajuns la avion. E un act de indisciplina. Cred ca a uitat cum s-a transferat la West Bromwich. De la Dinamo sau de la echipa nationala? A intors fundul nationalei!”, a declarat suparat Mircea Sandu.

 

author avatar
Sebastian Stan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger