AcasăSPORTHagi: „Vreau titlul cu Viitorul”

Hagi: „Vreau titlul cu Viitorul”

Hagi cauta marea performanta cu Viitorul

Antrenor si patron al echipei Viitorul, Gica Hagi nu se mai ascunde in spatele rezultatelor si recunoaste deschis ca ataca titlul in Liga 1.

Hagi cauta marea performanta cu Viitorul

La plecarea in Croatia, acolo unde efectueaza primul cantonament al iernii, Hagi a vorbit despre asteptarile pe care le are pentru play-off-ul Ligii 1. „Vor fi echipe foarte bune in play-off care vor dori sa castige campionatul. Dar si noi suntem una dintre ele si ne vom lupta sa devenim cei mai buni. Jucatorii sunt motivati, chiar daca am inceput pregatirea doar de trei zile. Vom munci in fiecare zi pentru a castiga titlul, e o motivatie mare, o provocare mare pentru toti. Numai cu acest gand vom munci in fiecare zi. Gata, obiectivul ni l-am indeplinit, acum ramane sa vedem daca putem face ceva foarte mare”, sunt cuvintele rostite de Hagi pe „Otopeni”, un mesaj care ar trebui sa dea de gandit rivalelor din campionat.
In opinia fostului mare fotbalist, transferul portarului brazilian Peterson Pecanha reprezinta pentru FC Viitorul un atu in lupta cu celelalte formatii: „Pecanha este un jucator important, cunoaste foarte bine campionatul, un portar excelent, printre cei mai buni din tara. Vom vedea daca vom mai aduce jucatori, deocamdata plecam in Croatia, unde avem un turneu foarte bun, apoi vom continua cu un turneu in Turcia”. Pana pe 25 ianuarie, Viitorul va juca la turneul international „Arena Cup”, fiind plasati in aceeasi grupa cu Slaven Belupo (Croatia), Vasas Budapesta (Ungaria) si NK Koper (Slovenia). La finalul lunii, constantenii vor merge intr-un stagiu de sapte zile in statiunea Antalya (Turcia), cu patru partide de verificare programate.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger