AcasăSPORTHagi: „Tatarusanu este unul dintre cei mai buni portari din Italia”

Hagi: „Tatarusanu este unul dintre cei mai buni portari din Italia”

Tatarusanu are evolutii apreciate de toata lumea, crede Hagi

Pentru Gica Hagi, internationalul Ciprian Tatarusanu este unul dintre cei mai buni portari din Italia in sezonul actual.

Tatarusanu are evolutii apreciate de toata lumea, crede Hagi

Antrenor, dar si patron la FC Viitorul, Hagi a vorbit intr-un interviu acordat „Corriere dello Sport” despre fotbalistii romani care activeaza in Serie A. „Tatarusanu a crescut foarte mult in Italia. Era un portar bun inca din Romania, dar aici a devenit unul dintre cei mai buni din campionat. Este un jucator reprezentativ pentru Romania si poate fi un model pentru altii. Radu Stefan a fost mereu un jucator important pentru Lazio si a avut evolutii bune in Italia. Pacat de alegerea sa de a nu juca in nationala Romaniei. Cu siguranta ca Vlad Chiriches va deveni in curand titular la Napoli. Din pacate, Torje a facut mai putin in Italia decat ar fi putut”, a analizat Hagi evolutia conationalilor sai. Fostul international roman a vorbit si despre jucatorii din Serie B: „Stoian este o certitudine, s-a adaptat foarte bine la fotbalul italian si s-a maturizat. Mitrea a jucat foarte bine in echipa mea, a marcat 18 goluri. Este un fundas cu mari calitati ofensive”.
Referitor la fiul sau, Ianis, Gica Hagi a afirmat ca va vedea in vara daca acesta are valoarea necesara sa faca fata campionatului Italiei: „Ianis a debutat anul trecut in Liga 1 si s-a maturizat mult. La 17 ani are tot drumul in fata. A fost luat de Fiorentina, dar deocamdata va juca la Viitorul. In vara, vom vedea daca este pregatit sa vina in Italia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger