AcasăRecomandariHagi: „Steaua se distruge!”

Hagi: „Steaua se distruge!”

A fost jucator si antrenor al Stelei, dar a ales sa-si faca propria echipa de fotbal. Cu toate astea, Gica Hagi nu ramane indiferent la problemele celui mai important club din Romania.

Hagi este ingrijorat de situatia in care a ajuns Steaua

Alungata din Ghencea, Steaua lui Gigi Becali a ajuns sa dispute la Cluj meciurile considerate pe teren propriu! Parasita si de suporteri, echipa se antreneaza pe unde apuca si inchiriaza baze de pregatire inclusiv prin comunele limitrofe Capitalei.
Pentru Hagi, ce se intampla la Steaua este de neacceptat. Chiar daca antreneaza si patroneaza FC Viitorul, „Regele” este preocupat si de soarta „militarilor”. „Pacat de un club atat de mare, care se distruge! Din pacate, Steaua de acum nu este ceea ce trebuie sa fie. Am spus-o de la inceput, era bine sa se inteleaga cumva cu Armata! Astfel, toata lumea ramanea unita, suporterii ar fi fost langa echipa… Numai asa Steaua poate fi puternica!”, crede Hagi. De altfel, pierderea sprijinului dat de fani sta la baza problemelor avute in prezent de clubul lui Gigi Becali, este convins cel mai mare jucator roman din istorie: „In momentul de fata, toata lumea pierde. Brandul Steaua, tot ce s-a construit in ani si ani, se pierde. Iar jucatorii sunt cei care sufera cel mai mult. Nu se simt puternici, ci singuri, fiindca fanii sunt cei care iti dau o motivatie si o putere incredibila ca sa joci fotbal. La Steaua nu exista o relatie buna intre jucatori si suporteri si de aici pleaca multe probleme”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
429 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger