AcasăSPORTHagi: „Am numai vedete in lot, care merg pe varfuri”

Hagi: „Am numai vedete in lot, care merg pe varfuri”

Hagi, dezamagit de atitudinea „vedetelor” de la Viitorul

Invins de CSMS Iasi in primul meci oficial pe 2016, Gica Hagi a rabufnit la adresa jucatorilor de la Viitorul, pe care nu s-a ferit sa-i acuze de indolenta.

Hagi, dezamagit de atitudinea „vedetelor” de la Viitorul

Pentru Hagi, lipsa de atitudine a elevilor sai ramane un mister. „Nu pot sa inteleg ce s-a intamplat… nu e nimic de inteles”, s-a plans „Regele” la conferinta de presa. „Vreau sa felicit echipa din Iasi pentru victorie, dar despre noi… Vedete de la inceput pana la sfarsit! Cu siguranta, li s-a urcat la cap. Vedete, staruri, merg pe varfuri… Le-am zis si in vestiar. M-am simtit… Nu va zic ce le-am spus. Dar, in viata, inveti mereu. Trebuie sa le dea de gandit de la capitan pana la ultimul jucator. Eu nu am inteles cum poti sa uiti fotbalul intr-o saptamana! Pentru mine, e o chestiune incredibila. Asta e, invatam, muncim mai departe”, a continuat Gica Hagi.
Si pentru experimentatul Florin Cernat (35 de ani) a fost un soc infrangerea cu CSMS Iasi: „Este cel mai slab meci facut de noi acasa in acest sezon. Imi pare rau ca am pierdut cele trei puncte si ne-am dezamagit suporterii. E greu sa joci cu o echipa care se apara tot meciul pe trei linii. Jucau toate baloanele pe varful lor de atac. Nu stiu daca e corect. Macar noi am aratat ca vrem sa atacam, vrem sa inscriem. Ei s-au bagat cu toti fundasii in poarta. Am marcat tarziu si n-am mai reusit sa dam si al doilea gol. Nu am mai avut alta posibilitate decat sa tragem de la 25 de metri. Nu stiu ce poti sa faci cand adversarii joaca cu 6 fundasi centrali”. Cu 35 de puncte, CSMS Iasi a egalat-o pe ASA Targu-Mures, echipa aflata pe ultima pozitie care asigura calificarea in play-off. Viitorul este pe locul 2, cu 43 de puncte, cu patru mai putine fata de liderul Astra.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger