AcasăSPORTHaaland, fotbalistul de 1 MILIARD de euro!

Haaland, fotbalistul de 1 MILIARD de euro!

Agentul lui Erling Haaland, Rafaela Pimenta, face o promisiune care aruncă în aer lumea fotbalului. Pimenta se laudă că îi poate obține lui Haaland peste 1 miliard de euro doar din exploatarea drepturilor de imagine!

Starul lui Manchester City câștigă acum, din salariul de jucător, peste 850.000 de euro săptămânal!

Rafaela Pimenta susține că Haalamd este acum doar la începutul potențialelor câștiguri colosale. În curând, vedeta de pe Etihad Stadium va atinge miliardul numai din drepturile de imagine comercializate!

„Nu spun că prețul de transfer ar ajunge la acea sumă. Mă refer la toate încasarile generate de-a lungul carierei”, a declarat Pimenta pentru The Guardian.

Agentul norvegianului mărturisește că „veniturile din jocurile video sunt enorme”, ceea ce o face sa fie foarte optimistă cu privire la imaginea jucătorului în realitatea virtuală a celebrului proiect digital „Metaverse”.

Până la atingerea acestor cifre colosale, Haaland rămâne unul dintre cei mai performanți și mai bine plătiți fotbaliști din lume, fiind deja un vânător de recorduri la numai 23 de ani.

749 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...