AcasăSPORTGyorul se antreneaza cu focile

Gyorul se antreneaza cu focile

Anita Gorbicz s-a pupat cu foca Leon inainte de meciul cu Oltchim

Cu trei zile inaintea partidei tur din semifinalele Ligii Campionilor, elevele lui Radu Voina se antreneaza intens, avand emotii pentru cele mai importante doua ore din acest sezon. In schimb, Anita Gorbicz si colegele sale de la Gyor se relaxeaza alaturi de niste foci.

Anita Gorbicz s-a pupat cu foca Leon inainte de meciul cu Oltchim

Jucatoarele de la Oltchim sunt gata pentru confruntarea cu ETO Gyor, dar pana si una dintre cele mai experimentate eleve ale lui Radu Voina, Aurelia Bradeanu, simte din greu miza dublei care va decide prima finalista a Ligii Campionilor: „Am ceva emotii. Ma gandesc ca am jucat la Gyor atatia ani”, spune Bradeanu, rememorand semifinala din 2010.

Romanca le cere fanilor sa sustina frenetic Oltchimul la cruciala confruntare de la Valcea, care va avea loc duminica seara, de la ora 18.00. In timp ce ale noastre au emotii, unguroaicele se foarte relaxate. Inaintea plecarii spre Romania, Anita Gorbicz si colegele sale au facut o vizita supercomplexului zoo al orasul Nyiregyhaza, unde s-au pozat cu focile. Reamintim ca meciul retur va avea loc la Veszprem, pe data de 7 aprilie. In cealalta semifinala se vor duela Larvik HK (detinatoarea trofeului) si Buducnost Podgorica. Partidele vor avea loc pe 31 martie si 8 aprilie.

author avatar
Sebastian Stan
629 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger