AcasăSPORTGuardiola va antrena Chelsea cu 24 de milioane de euro pe an!...

Guardiola va antrena Chelsea cu 24 de milioane de euro pe an!

Guardiola vrea contract pe 5 ani

Concediul de un an pe care si l-a luat ex-antrenorul Barcelonei se va incheia: banii aruncati de Roman Abramovici l-au facut pe catalan sa-si dea acordul pentru a o prelua Chelsea Londra.

Guardiola vrea contract pe 5 ani

Situatia disperata in care se afla gruparea de pe „Stamford Bridge” (locul 3 in campionat, la 10 puncte in spate liderului Manchester United), plus eliminarea prematura din Champions League, i-a facut pe fanii lui Chelsea sa-l astepte ca pe un adevarat Mesia pe Guardiola.

Abramovici se reapuca de investit la Chelsea

Conform publicatiei „Express Gazeta”, patronul londonezilor, Roman Abramovici, i-a oferit un vagon de bani fostului tehnician de la FC Barcelona. Daca va accepta oferta lui Chelsea – contract de 5 ani, cu un salariu stagional de 20 de milioane de lire sterline (24 milioane de euro), Pep va deveni cel mai bine platit antrenor din lume. O suma imensa daca ne gandim ca antrenorul de 41 de ani lua doar in jur de 1 milion de euro in 2008, cand a fost promovat la prima echipa a lui FC Barcelona. Abramovici i-a promis lui Guardiola ca va aduce la Chelsea cativa dintre jucatorii de baza de pe „Camp Nou”, principalii vizati fiind Sergio Busquets, David Villa, Alexis Sanchez si Dani Alves.

author avatar
Cristi Ionita
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger