AcasăSPORTGuardiola transfera la Bayern si echipa de detectivi

Guardiola transfera la Bayern si echipa de detectivi

Guardiola, un antrenor care se bazeaza in cariera pe detectivi

Este considerat unul dintre cei mai de succes antrenori, insa viata alaturi de Josep Guardiola (42 de ani) nu este doar lapte si miere. Nemtii tocmai ce-au aflat ca „Pep” adora sa-si spioneze jucatorii, folosindu-se de serviciile unei agentii de detectivi particulari!

Guardiola, un antrenor care se bazeaza in cariera pe detectivi

Cotidianul madrilen „Marca” a lansat pe piata vestea ca, in cei patru ani (2008-2012) de mandat la FC Barcelona,  Josep Guardiola a apelat la serviciile „Metodo 3”, o cunoscuta agentie spaniola de detectivi particulari. „Spionii” aveau trasate indicatii clare sa-i urmareasca incontinuu pe jucatorii Barcelonei, in special Ronaldinho, Deco si Henry. Luat in vizor a fost pana si Gerard Pique, dar asta numai dupa ce s-a implicat intr-o relatie cu Shakira. Fotbalistul chiar s-a plans oficialilor de la club ca este urmarit 24/7, dar conducerea l-a expediat rapid, „probabil sunt doar niste paparazzi”.

Schweinsteiger petrece mult timp in oras alaturi de iubita sa

De la 1 iulie, Josep Guardiola va intra in paine la Bayern Munchen, iar „Marca” scrie ca antrenorul este gata sa apeleze din nou la „Metodo 3” pentru a-i supraveghea si pe fotbalistii nemti.

Multi ochi erau atintiti asupra lui Pique cand fundasul iesea alaturi de Shakira
author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger