AcasăSPORTGuardiola, singurel la US Open

Guardiola, singurel la US Open

Despartirea de FC Barcelona pare sa-i fi produs numeroase dureri de cap antrenorului Josep Guardiola, tehnicianul catalan luand decizia de a pleca intr-o vacanta de un an tocmai la New York, inchiriindu-si un penthouse in celebrul cartier Manhattan.

Interesant este ca Guardiola s-a despartit nu numai de fotbal, ci si de familie. Cristina Serra, sotia sa, a decis sa ramana la Barcelona, avand numeroase proiecte in regiune, in timp ce Marius, Maria si Valentina, cei trei copii ai cuplului, au ramas cu mama lor, mai ales ca primii doi fac scoala in capitala Catalunyei.

Gurile rele vorbesc despre un posibil divort al familiei Guardiola, insa fostul antrenor al Barcelonei nu baga in seama detaliile si se bucura din plin de vacanta petrecuta la New York. Cum era de asteptat, Pep nu putea rata prezenta la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului in tenis.

Antrenorul de 41 de ani este o prezenta constanta pe arena de la Flushing Meadows si chiar la vestiare, Guardiola pozandu-se cu compatrioata sa Maria Jose Martinez Sanchez. Nascuta la Murcia, dar rezidenta la Barcelona, Maria Jose a fost eliminata de Serena Williams in turul al doilea al turneului de simplu, dar face furori la dublu feminin, unde joaca pentru calificarea in sferturi alaturi de Nuria Llagostera Vives (Spania).

author avatar
Cristi Ionita
405 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger