AcasăSPORTGuardiola la Chelsea, pentru 14 milioane de euro pe an

Guardiola la Chelsea, pentru 14 milioane de euro pe an

Guardiola a ramas uimit de oferta primita de la Abramovici

La nici 48 de ore de cand s-a despartit oficial de FC Barcelona, Josep Guardiola a inceput negocierile cu Chelsea, desi initial anuntase ca-si va lua un an de pauza.

Guardiola a ramas uimit de oferta primita de la Abramovici

Desi Chelsea a castigat UEFA Champions League, Roman Abramovici este nemultumit ca echipa a incheiat sezonul din Premier League abia pe locul al saselea, la 25 de puncte de campioana Manchester City. Oligarhul rus este dispus sa sparga banca pentru a-si crea o echipa care sa domine fotbalul european, iar una dintre actiuni este atragerea tehnicianului catalan Josep Guardiola.

Abramovici i-a facut acestuia o oferta de nerefuzat: salariu de 14 milioane de euro pe an si cate 200 de milioane de euro pe sezon pentru achizitii. Mai mult, primul obiectiv al lui Guardiola este reintinerirea echipei, acestea urmand a avea misiunea de a-i inlocui, treptat, pe veteranii Lampard (34 de ani), Terry (32 de ani), Malouda (32 de ani) sau Ashley Cole (32 de ani) si abia apoi de a cuceri trofee. Fostul antrenor al Barcelonei este incantat de oferta primita si si-a dat acordul de principiu pentru a pregati gruparea de pe „Stamford Bridge”, ultima solicitare a acestuia fiind o intalnire personala cu Abramovici in care cei doi sa puna la punct strategia echipei si ultimele detalii ale intelegerii.

author avatar
Cristi Ionita
494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger