AcasăSPORTGuardiola: "Am mare noroc sa fiu antrenorul lui Messi!"

Guardiola: „Am mare noroc sa fiu antrenorul lui Messi!”

Antrenorul FC Barcelona, Josep Guardiola, s-a declarat, miercuri, extrem de norocos pentru ca-l poate antrena pe atacantul argentinian Lionel Messi, care a intrat in istoria fotbalului, dupa ce a devenit singurul fotbalist din lume cu cinci goluri marcate intr-un meci de Liga Campionilor.

„Pot sa va spun ca nu e usor sa dai cinci goluri, eu am marcat 11 in decursul a nu stiu cati ani. Messi este cel mai bun. Am mare noroc sa fiu antrenorul lui. Este un jucator unic prin talentul sau innascut, dar si prin metnalitatea de invingator prin care trage echipa in fata”, a declarat Guardiola.

Pentru Robin Dutt, antrenorul formatiei Bayer Leverkusen, nu exista cuvinte pentru a-l descrie pe Messi: „Fara Messi, Barca este cea mai buna echipa din lume, dar cu Messi, Barca este din alta galaxie. Dupa meci, l-am felicitat pe Guardiola si i-am spus ca sunt aproape sigur ca va fi in finala de la Munchen”.

Formatia FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 7-1 (2-0) echipa germana Bayer Leverkusen, meci in care argentinianul Lionel Messi a marcat de cinci ori, iar debutantul Christian Tello de doua ori. In tur, FC Barcelona s-a impus, scor 3-1, astfel ca s-a calificat in sferturi cu scorul general de 10-2.

Lionel Messi, care a marcat in minutele 25, 42, 50, 58 si 85, este primul jucator din istoria Ligii Campionilor care inscrie de cinci ori intr-un meci. Tello, debutant in Liga Campionilor, a inscris in ’55 si ’62.Pentru Bayer a marcat Bellarabi, in minutul 90+1.

author avatar
Ciprian Purice
290 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta da fotbalist profesionist, care isi respecta munca stiind ca nu poate juca footbal toata viata.Ai nostri fandositi alearga dupa femei, alcool si droguri,nu dupa balon, dar tot castiga bani pentru o viata, inseamna ca sunt bani negri, scosi la suprafata prin spalarea lor in platile din acest sport.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger