AcasăSPORTGuardiola a ales "Allianz Arena", desi Abramovici i-ar fi dat de doua...

Guardiola a ales „Allianz Arena”, desi Abramovici i-ar fi dat de doua ori mai mult!

Guardiola si-a propus sa stea cat mai mult pe banca Bayern-ului

Socul saptamanii a venit din Germania: Bayern Munchen a anuntat ca si-a asigurat serviciile antrenorului Pep Guardiola! Socant este faptul ca tehnicianul catalan a renuntat la o avere ca sa profeseze in 1.Bundesliga.

Guardiola si-a propus sa stea cat mai mult pe banca Bayern-ului

Fostul antrenor al Barcelonei se afla inca la New York, unde si-a mutat cartierul general din vara trecuta. Asteptat cand de curand in Bavaria, Guardiola le-a transmis nemtilor ca ramane in State, „unde ia si cursuri de limba germana”, dupa cum a tinut sa precizeze impresarul sau.

Cotidianul „Bild” a scris, ieri, ca durata contractului este de trei ani, Pep Guardiola urmand a-l schimba din functie pe Jupp Heynckes (se pensioneaza!) la 1 iulie. Pana in 2016, catalanul va incasa 18 milioane de euro la Bayern, o suma mult inferioara celei pe care i-o oferea miliardarul rus Roman Abramovici ca sa preia Chelsea: 36 de milioane de euro pentru aceeasi perioada de timp!!! Totusi, se pare ca fauritorul marii echipe a Barcelonei a fost atras de faptul ca si la Munchen poate dezvolta un proiect similar. De altfel, intr-o declaratie data ieri, Pep Guardiola s-a aratat incantat de scoala de fotbal a bavarezilor, de unde au „rasarit” in ultimii ani jucatorii Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller si David Alaba.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger