AcasăSPORTGualberto Mojica, starul formatiei Petrolul Ploiesti, implicat intr-un grav accident de circulatie...

Gualberto Mojica, starul formatiei Petrolul Ploiesti, implicat intr-un grav accident de circulatie (VIDEO)

Cu doar cateva saptamani inainte de startul in noul sezon, Cosmin Contra, antrenorul formatiei Petrolul Ploiesti, se confrunta cu o problema deosebit de importanta.

Bolivianul Gualberto Mojica, unul dintre cei mai folositi jucatori in returul sezonului 2012-2013, a ratat pregatirea de vara de pana acum si este in pericol sa fie exclus din lot.

Conform ploiestiulpatrianoastra.com, Mojica a suferit un teribil accident de circulatie in urma cu circa doua saptamani, in tara natala.

Mojica se afla in autoturismul personal, impreuna cu doi apropiati, in momentul in care a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un parapet.

Se pare ca fotbalistul se afla in stare de ebrietate si conducea cu viteza. Audiat de reprezentantii fortelor de ordine, Mojica s-a ales cu o amenda usturatoare si a ramas pieton pentru o perioada de un an, fiind la prima abatere.

La 29 de ani, Gualberto Mojica este unul dintre cei mai experimentati jucatori din lotul Petrolului. Din februarie anul acesta, de cand a semnat cu ploiestenii, Mojica a jucat 13 meciuri si a marcat doua goluri pentru formatia antrenata de Cosmin Contra.

Mojica a jucat pentru CFR Cluj, in sezonul 2006-2007. Bolivianul are peste 400 de meciuri jucate pentru echipele de club pe la care a trecut si trei goluri marcate in 21 de selectii la nationala Boliviei.

sursa foto: romaniansoccer.ro

[youtube]XyIO-Xs1EOE[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger