AcasăSPORTGruparea Hamas ameninta Barcelona

Gruparea Hamas ameninta Barcelona

Soldatul Gilad Shalit a stat cinci ani in prizonierat

Miscarea islamista care conduce Fasia Gaza a solicitat clubului catalan sa anuleze invitatia pentru „El Clasico” trimisa pe numele lui Gilad Shalit, soldatul israelianul tinut prizonier timp de cinci ani de gruparea Hamas.

Soldatul Gilad Shalit a stat cinci ani in prizonierat

Sami Abu Zuhri, unul dintre purtatorii de cuvant al organizatiie palestiniene Hamas, a declarat ca toate institutiile media arabe trebuie sa boicoteze meciul Barcelona – Real Madrid: „Lansam un apel tuturor mass-media musulmane, arabe si palestiniene ca sa nu transmita acest joc in cazul in care clubul catalan mentine invitatia. Invitatia adresata de FC Barcelona criminalului Shalit, pentru a-i aduce un omagiu, reprezinta o ofensa la adresa sentimentelor poporului palestinian, arabilor si musulmanilor, deoarece Shalit este un soldat israelian care se afla in interiorul unui tanc ce participa la uciderea civililor palestinieni atunci cand a fost capturat de rezistenta palestiniana, in iunie 2006”.

Clubul Barcelona a anuntat saptamana trecuta ca a raspuns solicitarii de a-i trimite o invitatie ca sa asiste la meci fostului soldat evreu Gilad Shalit, fan al gruparii catalane, tinut in prizonierat de Hamas, in Fisia Gaza, timp de cinci ani. A fost eliberat in octombrie 2011 in schimbul a 1.027 detinuti palestinieni din inchisorile israeliene.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
82 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger