AcasăSPORTGrozav ca s-a intors Stoican!

Grozav ca s-a intors Stoican!

Gicu Grozav, incantat de revenirea lui Stoican la Dinamo

Bucurosi ca au scapat de Mihai Teja, jucatorii lui Dinamo pun victoria din partida cu Ceahlaul (3-1) tocmai pe seama schimbarii antrenorului la echipa.

Gicu Grozav, incantat de revenirea lui Stoican la Dinamo

Mijlocasul Gicu Grozav a vorbit, ieri, despre cat de importanta a fost pentru grup revenirea lui Flavius Stoican pe banca. „Eram constienti cu totii ca Ceahlaul va veni sa se agate din toate puterile de acest joc si sa nu piarda. Am aratat ca suntem un grup puternic, am strans randurile dupa schimbarea antrenorului si am reusit sa ne impunem in jocul cu Ceahlaul. Mai mult, am putut sa intoarcem rezultatul dupa ce am fost condusi si am aratat ca suntem o echipa buna. Flavius Stoican ne-a incurajat la pauza, ne-a spus ca nu e decat un meci de fotbal si nu avem de ce sa ne temem. A stiut sa ne mobilizeze si sa ne ambitioneze, si asta s-a vazut pe teren”, a declarat Grozav.

Flavius Stoican

Despre revenirea in circuitul echipei nationale, nepotul lui Cornel Talnar afirma ca va face orice pentru a imbraca din nou tricoul Romaniei: „Este adevarat ca am si uitat de cand nu am mai avut o evolutie buna intr-un meci, dar este bine ca incet-incet am reintrat in circuit si trebuie sa confirm increderea acordata. In primul rand, vreau sa joc meci de meci pentru a reveni la nivelul pe care l-am avut; sa dau goluri si cat mai multe pase de gol. Apoi, vreau ca evolutiile mele foarte bune sa ma readuca in circuitul nationalei. Este telul meu principal sa joc pentru nationala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger