AcasăSPORTGrozav, aproape sa fie deturnat de Dinamo

Grozav, aproape sa fie deturnat de Dinamo

Gicu Grozav, pe vremea cand era jucatorul lui Standard Liege

Internationalul roman Gicu Grozav a devenit, peste noapte, cel mai dorit jucator din Liga 1. Dupa ce Steaua sau FC Vaslui au facut oferte pentru atacantul de 21 de ani, Dinamo a intrat si ea pe fir.

Gicu Grozav, pe vremea cand era jucatorul lui Standard Liege

Gicu Grozav este, in acest moment, principala tinta a conducatorilor din fotbalul romanesc. Atacantul gruparii “U” Cluj n-ar vrea sa ia parte la proiectul „New Petrolul” (Florian Walter va muta jucatorii importanti la gruparea prahoveana), cu atat mai mult cu cat unchiul sau, Cornel Talnar, l-a sfatuit sa mai astepte. Steaua a facut o oferta pentru Grozav, avansand suma de 600.000 de euro, neinteresanta pentru finantatorul Florian Walter. “Perla” de sub Feleac a intrat, mai nou, in atentia sefilor din Stefan cel Mare, care se gandesc la o strategie pentru a-l imbraca pe nepotul „Tantarului” in tricoul ros-alb.

Cheia este Talnar

De altfel, capetele luminate din conducerea dinamovista s-au gandit ca, pentru a realiza mutarea fostului jucator de la Standard Liege, trebuie readus in functia de antrenor principal Cornel Talnar, care ar putea bifa cea de-a 5-a inscaunare la Dinamo. Singura problema o reprezinta, insa, fagaduiala facuta lui Dario Bonetti, dupa castigarea Cupei Romaniei, actionarii spunandu-i antrenorului italian ca va fi pastrat in Stefan cel Mare. In ultimele zile, insa, actionarii s-au aratat iritati de unele declaratii facute de Bonetti, italianul mentionand in presa ca el va continua la Dinamo doar cu doua conditii: Alexe si Kone sa ramana la echipa. Cum cei doi sunt foarte aproape de a pleca in strainatate, existand deja oferte pe numele lor, renuntarea la Bonetti si instalarea lui Talnar la Dinamo nu sunt chiar niste utopii. Ultimul are, insa, misiunea de a-l convinge pe Gicu Grozav, apoi sefii se vor aseza la masa tratativelor cu fostul lor coleg, Florian Walter. Jucatorul clujenilor mai are trei ani de contract si o clauza de rezilere de 3 milioane de euro.

author avatar
Sebastian Stan
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger