AcasăSPORTGrozav a plecat cu Dinamo in Spania

Grozav a plecat cu Dinamo in Spania

Gicu Grozav spera ca transferul la Dinamo sa-i aduca o convocare si la echipa nationala

Jucatorii Marian Cristescu, Andrei Cordos si Gicu Grozav au plecat, ieri, in Spania, impreuna cu lotul echipei Dinamo, in cel de-al doilea cantonament al iernii.

Gicu Grozav spera ca transferul la Dinamo sa-i aduca o convocare si la echipa nationala

Mijlocasul Marian Cristescu, in varsta de 29 de ani, a evoluat ultima oara la Astra Giurgiu, in cariera jucand si pentru Rapid, Petrolul, Universitatea Cluj si FC Brasov. In ceea ce-l priveste pe Cordos, managerul Ionel Danciulescu a spus ca acesta nu si-a gasit o echipa la care sa se transfere, din care motiv a revenit sub comanda lui Mihai Teja. Din lotul deplasat de Dinamo in Spania face parte si atacantul Gicu Grozav, care nu a semnat, inca, un contract cu „alb-rosii”. „In proportie de 90%, lotul este complet. Probabil ca vor mai veni unul sau doi jucatori, dar ramane de vazut. Sunt inca discutii cu Grozav, speram ca in scurt timp Gicu sa devina jucatorul nostru pana in vara. Din pacate Patrick, nu merge cu noi, acum patru zile a fost consultat de doctor si trebuie sa stea vreo 20 de zile. Asa ca nu face deplasarea cu noi, speram sa se refaca repede”, a mai spus Danciulescu.
In Spania, Dinamo urmeza sa dispute patru meciuri amicale: cu Lokomotiv Moscova (3 februarie), Legia Varsovia (5 februarie), IF Elfsborg (7 februarie) si Clube Atletico Paranaense (9 februarie).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger