AcasăSPORTGreva profesorilor merge mai departe! Guvernul insistă cu voucherele "milei", dascălii spun...

Greva profesorilor merge mai departe! Guvernul insistă cu voucherele „milei”, dascălii spun un „NU” răspicat

greva

Guvernul a anunţat, joi seară, că formele care permit majorări de salarii s-au epuizat în actuala lege a salarizării. Până la următoarea lege, cadrele didactice vor primi doar cardurile de 2.500 de lei.

Până la următoarea lege, cadrele didactice vor primi doar cardurile de 2.500 de lei.

Cu ce ofertă a venit Guvernul?

Doar salariile personalului nedidactic vor crește cu 9%. Personalul nedidactic va primi două prime a câte 500 de lei, în iunie și octombrie.

Decizia coaliției care va fi implementată mâine de Guvern vizează mărirea veniturilor personalului nedidactic din școli. E vorba de 55.000 de oameni cu o medie a creșterii veniturilor de circa 9%.

Se vor adăuga două prime consecutive de câte 500 de lei în iunie și octombrie. Pentru alți 220.000 oameni – personalul didactic și auxialiar, în iunie va fi oferită o primă pentru cariera didactică de 1.000 de lei, în octombrie altă primă de 1.500 de lei.

Formele care permit majorări de salarii s-au epuizat în actuala lege a salarizării”, a precizat joi seara Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Profesorii au refuzat ferm

Ca să fie limpede, protestele continuă, greva continuă şi aşa cum am anunţat, marţi va fi un marş de protest, oamenii vor pleca din Piaţa Victoriei la Palatul Cotroceni”, a declarat Simion Hăncescu, preşedintele FSLI.

Sindicatele din educație ceruseră majorarea veniturilor tuturor angajaţilor cu 25% şi salariul la nivelul celui mediu brut pe ţară pentru debutanţi.

author avatar
Andrei Ștefan
365 afisari

19 COMENTARII

  1. CUM SA FIE BANI LA BUGET PENTRU PROFESORI ?,EI AIA CARE GUVERNEAZA NE VOR IDIOTI !,ASA AU PRIMIT COMANDA !.
    Popandaul ma-ciuca si vasalul de la COTROCENI AU PLATIT INAINTE CA LA CURVE FIARE VECHI LA AMERICANI !.
    Cand o mediocritate este ridicata pe un scaun prea inalt pentru mintea lui de bibilica !,rezutatul este un dezastru.
    Cand ai in guverne doar santajabili si tradatori !,astia vor vinde tara .
    Gaura de 20 miliarde aia de o tot scormonesc PUTE A RAHAT -bani arunati pe fiare vechi de prin cazarmile americane .

  2. SISTEMUL VREA SLUGOI CU DOCTORATE FALSE SI STELE MULTE LA APELUL BOCANCILOR NU DESTEPTI CU GURA MARE…

    • DORINTA DUMNEAVOASTRA ESTE PE CALE DE A FI SATISFACUTA!

      Compania Globala WAGNER ofera celor ce doresc satisfactie anala DILDOUL TORNADO-EVGHENII PRIGOJIN & DJOKAR DUDAEV si garanteaza satifsctie maxima! Cine nu este complet satisfacut, poate returma componentele nefolosite pentru o rambursare 100% a investitiei facute!

      Trusa de instalare contine 1kg de gel parfumat, un tub cilindric de aluminiu frumos laminat de un alb stralucitor, si o telecomanda cu un singur buton. Butonul este de culoare rosie. Tubul de aluminiu are 16 cm lungime este frumos rotunjit la capete, contine un receptor radio, un detonator, 1Kg de explozibil cu plastic si are un diametru de 6cm.

      Pentru placere maxima, ungeti cilidrul de aluminiu cu gel parfumat, introduceti in anus gelul ramas(cit mai mult) dupa care inserati cilindrul de aluminiu in anusul dumneavoastra doritor de atita placere, dupa care luati in mina telecomanda cu butonul rosu si apasati-l. Firma noastra va garanteaza satisfactie maxima! Daca carecumva nu sinteti satisfacut, returnati componentele nefolosite si veti fi despagubit in integrum in coditiile deja precizate! Trebuie sa recunoastem, nu fara mindrie, ca din 5.000.000 de truse livrate pina acum pe toate cele opt Continente, nu am primit pina acum nici macar o singura reclamtie!

      Va rugam sa lasati pe site o adresa de e-mail pentru ca tranzactia sa fie finalizata in cel mai scurt timp!

      Pentru Procuratura si INTERPOL: Datorita cererii exorbitante din ultima vreme criteriile de admitere pentru obtinerea acestui produs sint foarte selective. Dar daca tineti mortzish, s-ar putea face si pentru dumneavoastra cite ceva…

  3. Mai bine stau copii acasa si invata Manualele din EPOCA de AUR care se gasesc in format PDF pe INTERNET.
    Ce dracu invata copii azi la scoala?!? Legebetisme?!?

    Bai Procurorilor si Judecatorilor, decit sa faceti rau mai bine faceti dracu’ greva! Voua in mod sigur va da astia ceva, mai ales daca-i aveti cu ceva la mina…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger