AcasăRecomandariGreva la televiziunile lui Paszkany. Liga 1, in pericol!

Greva la televiziunile lui Paszkany. Liga 1, in pericol!

Look Tv, unul dintre cele trei posturi pe care se vedeau meciurile Ligii 1

Probleme pentru unul dintre cele trei canale care transmit in direct partidele din Liga 1. Anagajatii Look Tv  opresc lucrul, o decizie care afecteaza in principal contractul pentru drepturile tv ale campionatului intern de fotbal.

Look Tv, unul dintre cele trei posturi pe care se vedeau meciurile Ligii 1

Neplatiti de aproape trei luni, oamenii lui Arpad Paszkany inceteaza munca. „Este o decizie pe care am luat-o pentru ca ne-am saturat sa fim amanati cu lunile de catre sefii postului! Nu mai avem din ce sa traim! Avem rate, familii, fiecare om are nevoile si probleme lui. Am anuntat conducerea postului ca vom intra in greva generala. Pana nu ne primim banii restanti, nu vom reincepe emisia! Daca nu luam o masura dura impotriva celor care-si bat joc de noi cu lunile, nu vom putea rezolva nimic”, au anuntat angajatii postului Look Tv.
Conform contractului incheiat intre Intel Sky Broadcast (ISB, firma inregistrata in Malta si care detine drepturile tv ale Ligii 1) si LPF, proprietarul drepturilor tv (ISB) este obligat sa transmita partidele din Liga 1 pe canalul propriu. In acest weekend se va desfasura etapa a 6-a a play-off-ului, astfel ca sefii Look Tv trebuie sa rezolve situatia cat mai urgent.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger