Greva fluiericilor

Stimulati probabil de protestele romanilor iesiti pe strazi, nemultumiti de viata dusa si de alte cele, dragutii de “cavaleri in negru” din scumpa noastra patrie, afland ca patronii cluburilor de fotbal doresc sa ceara, la unele jocuri oficiale, prezenta arbitrilor straini, s-au ofuscat deindata si au decis, in cazul cand ar fi programati la niscai partide, sa nu se prezinte la acestea, lasand balta intalnirile cu pricina.

Mudura, Kovacs, Szekely, arbitri de Liga 1

Sigur ca lasarea lor la vatra le-ar produce o mare prapastie in bugetul personal si ca n-ar mai putea sa se dea de vioi stapani ai gazonului, asa cum o fac fara nicio jena acum, cand nu iau in seama suspendarile, huiduielile si nici macar ochiul de Argus al DNA-ului. Stransi uniti in jurul conducatorului generos, Ion Craciunescu, care se izbeste cu caramida in peretele costal si declara cu tarie ca ei (care ei?) sunt independenti si, ca atare, nu pot fi obligati de nimeni si de nimic sa primeasca fluierari de peste mari si tari, stricatorii autohtoni de meciuri flutura drapelul boicotului. Pusi, asadar, pe fapte mari, alde Balaj au lucrat cu sarg la un material din care rasar trei etape de sabotaj. Prima: transmitearea unui mesaj oficial care sa bage in sperieti intreaga lume fotbalistica. A doua: intirzierea cu cateva minute a inceperii partidelor. A treia: declansarea grevei care sa duca la paralizarea intregului fotbal romanesc! Ei, iata ce ne pregatesc cei care castiga oficial mii de lei in 90 de minute! Ne intrebam daca, in locul planificarii acestei greve, n-ar fi fost mai potrivit ca domnii fluierici sa-si toceasca talpile opincilor in antrenamente si sa-si intareasca bagajul moral-volitiv (vorba unui confrate), actiuni care le-ar reduce cu mult greselile multumita carora dansii fac varza unele meciuri de fotbal!?

Intors val-vartej din tara tuturor posibilitatilor, “cainele” Borcea a inaugurat in incinta clubului Dinamo o noua ramura sportiva. Este vorba de aruncatul la radacina sprancenelor cu stampila. Primul meci a avut loc in luxosul birou al contabilitatii din Stefan cel Mare intre proaspatul sosit de peste balta si Marian Albu, distinsul fost trezorier al FRF si actualul dregator cu drept de semnatura al clubului cu cohorte de caini in curte. Din spusele organizatorilor, urmatoarea partida va avea loc foarte curand sub patronajul lui Nicolae Badea si se va disputa intre impetuosul Cristi (aruncator) si simpaticul coactionar Dragos Savulescu (primitor)!

author avatar
Dan Claudiu Tanasescu
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger