AcasăSPORTGrecul Kapetanos se vinde pe jumatate de milion de euro

Grecul Kapetanos se vinde pe jumatate de milion de euro

Atacantul grec Pantelis Kapetanos tine la pret

Dorit cu insistenta la echipa atat de antrenorul Laurentiu Reghecampf, cat si de managerul Mihai Stoica, atacantul elen Pantelis Kapetanos are pretentii financiare deloc de neglijat.

Atacantul grec Pantelis Kapetanos tine la pret

Inaintea partidei cu Dinamo Tbilisi, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, la Steaua se fac planuri pentru play-off si chiar grupe. Conducatorii clubului negociaza cu Pantelis Kapetanos revenirea in Ghencea, insa, desi este dorit de absolut toata lumea, grecul ezita sa semneze dupa prima propunere care i-a fost facuta. Mai mult, se pare ca pretentiile sale financiare nu sunt de neglijat, de vreme ce a solicitat un salariu de 150.000 de euro pe an si un contract valabil pana in august 2015. Plus bonusuri in functie de performante (trofee, meciuri disputate, numar de goluri marcate), ceea ce ridica la o jumatate de milion de euro valoarea cheltuielilor suportate de FC Steaua cu fotbalistul elen.

In clipa de fata, cel mai mare contract din lot il are Adrian Cristea, platit cu 180.000 de euro pe sezon. Capitanul Alexandru Bourceanu, portarul Ciprian Tatarusanu si mijlocasul Cristi Tanase – trei dintre vedetele „ros-albastrilor” – castiga fix cat cere Kapetanos, adica 150.000 de euro.

Mihai Costea asteapta sa fie reprimit la echipa

Reghecampf, „sfatuit” sa-l ierte pe Mihai Costea

Chiar si din inchisoare, Gigi Becali controleaza tot ce misca la Steaua, iar ordinele sale nu sunt puse imediat in aplicare atunci cand lucrurile o iau razna. Deranjat ca Laurentiu Reghecampf a decis sa excluda din lot un fotbalist cumparat cu 1,4 milioane de euro, latifundiarul a transmis staff-ului tehnic ca ar fi bine sa revina asupra deciziei. Lucru pe cale sa se intample, dupa cum da de inteles chiar Reghecampf: „Mihai Costea este jucatorul Stelei, deocamdata se antreneaza cu preparatorul fizic si incearca sa treaca peste acel incident, pe care sunt sigur ca-l regreta. Nu pot sa dau un jucator afara, doar l-am sanctionat pentru gesturile pe care le-a facut. Repet, pentru mine, el este jucatorul nostru si il vom pregati in continuare. Nu se pune problema sa facem un schimb Costea – Kapetanos”.

Nikolici, inlocuit cu Piovaccari

Accidentare de ultim moment in lotul Stelei. Atacantul Stefan Nikolici are probleme medicale si nu va evolua diseara impotriva georgienilor de la Dinamo Tbilisi. In aceste conditii, Reghecampf il va titulariza in ofensiva pe italianul Federico Piovaccari, atacantul imprumutat in aceasta vara de la Sampdoria. Pe de alta parte, nici Pintilii si Szukala nu vor juca, deoarece au cate doua cartonase galbene si risca sa rateze play-off-ul daca vor mai incasa unul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger