AcasăRecomandariGrecii anunta transferul iernii: Tatarusanu la Olympiakos!

Grecii anunta transferul iernii: Tatarusanu la Olympiakos!

Titularul echipei nationale se intoarce acolo unde Romania a pierdut calificarea la Cupa Mondiala: din 2014 va juca pentru Olympiakos, puternica grupare din portul atenian Pireu!
„Este acontat de Oly!”, a titrat publicatia „Gavros”, ziarul de casa al campioanei Greciei. Pentru a accepta transferul pe „Karaiskakis”, Ciprian Tatarusanu a fost ademenit cu un salariu de 500.000 de euro, la care se adauga bonusuri de performanta, dar, atentie!, si o importanta prima la semnarea contractului; se vorbeste chiar de un milion de euro! Conform sursei citate, Tatarusanu va „acosta” in portul Pireu abia peste sase luni, cand se termina sezonul; pana la finalul returului el va ramane la Steaua, iar din iunie – cand va deveni jucator liber! – va ajunge gratis la Olympiakos. In prezent, titularul campioanei elene este spaniolul Roberto, imprumutat de la Atletico Madrid. De teama ca in vara il va pierde pe Thibaut Curtois (imprumutat si el de la Chelsea Londra si dorit insistent de FC Barcelona), antrenorul Diego Simeone vrea sa-si asigure postul de portar prin repatrierea lui Roberto.

Si Bourceanu pleaca gratis!

Pentru Steaua, pierderea lui Ciprian Tatarusanu reprezinta o adevarata lovitura, in conditiile in care Gigi Becali a platit 1,5 milioane de euro la transferul lui, in 2008, de la Gloria Bistrita.
In aceeasi situatie cu Tatarusanu este si Alexandru Bourceanu. Capitanul „ros-albastrilor” intra peste cateva zile in ultimele sase luni de contract si poate semna cu orice club doreste fara ca Steaua sa aiba vreo pretentie financiara!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
658 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger