AcasăSPORTGrecia - Romania 0-1. "Tricolorii" au debutat cu dreptul in preliminariile Euro...

Grecia – Romania 0-1. „Tricolorii” au debutat cu dreptul in preliminariile Euro 2016

Nationala de fotbal a Romaniei s-a impus, cu 1-0, impotriva Greciei, in deplasare, in prima etapa din preliminariile Campionatului European din 2016.

Trupa lui Victor Piturca a abordat cu multa incredere confruntarea din Grecia, iar Romania a deschis scorul inca din minutul 10. Marica a transformat cu siguranta un penalty acordat in urma unui fault comis de Torosidis.

Echipa noastra a controlat jocul in totalitate, „tricolorii” profitand si de letargia din tabara adversa. Misiunea Romaniei s-a ingreunat in minutul 53, cand Marica, extrem de nervos, a fost eliminat pentru doua cartonase galbene.

Chiar si in inferioritate numerica, Romania si-a tinut adversarul la respect, grecii avand o mare ocazie, o bara in minutul 88. Grecia – Romania 0-1 si echipa noastra isi ia revansa dupa esecul inregistrat in barajul pentru Campionatul Mondial.

Interesant este ca, in ciuda victoriei din Grecia, „tricolorii” sunt abia pe locul 3 in grupa, fiind calificati la baraj in acest moment. Irlanda de Nord s-a impus, cu 2-1, in Ungaria, iar Finlanda a castigat, cu 3-1, partida cu Insulele Feroe, din deplasare, desi gazdele aveau 1-0 la pauza.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger