AcasăSPORTGravida in 8 luni, concureaza in proba de tir la J.O.!

Gravida in 8 luni, concureaza in proba de tir la J.O.!

Burtica Nuriei Suryani este cat se poate de vizibila

Sportiva din Malaezia isi va reprezenta tara in competitia de la Londra cu toate ca este insarcinata si mai are doar doua luni pana naste.

Burtica Nuriei Suryani este cat se poate de vizibila

Este pentru prima data cand superbul stat asiatic va avea o sportiva inscrisa in competitia de tir, iar dreptul de a trage cu pusca l-a castigat Nur Suryani, in varsta de 29 de ani. Nu acest aspect frapeaza, ci faptul ca reprezentanta Malaeziei va fi insarcinata in opt luni la momentul cand se va da startul in proba de pusca aer comprimat 10 metri! „Burtica mea este mai populara decat sunt eu. Cand copilul va fi destul de mare ca sa inteleaga ce ii spun, o sa ii zic ca a fost la Jocurile Olimpice chiar inainte de a veni pe lume”, a declarat asiatica.

Nur Suryani este de parere ca sarcina a ajutat-o sa si imbunatateasca performanta: „De cand sunt insarcinata am o stabilitate mai buna, deoarece m-am ingrasat”. Rezultatele inregistrate pana acum in concursuri confirma spusele ei: in luna aprilie, a realizat 392 de puncte din 400 de trageri, in mai a urcat la 394, iar in iunie a atins 396 de puncte.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger