AcasăSPORTGolul lui Messi cu Bosnia a blocat Twitter-ul

Golul lui Messi cu Bosnia a blocat Twitter-ul

Leo Messi este cel mai iubit fotbalist din lume

Argentina lui Lionel Messi s-a impus fara emotii in meciul cu Bosnia, debutanta la Cupa Mondiala, iar starul „pumelor” a realizat o performanta extraordinara.

Leo Messi este cel mai iubit fotbalist din lume

Nu este cazul vreunui record fotbalistic, desi Messi a marcat un gol fantastic, ci vorbim despre impactul avut in mediul online de reusita din repriza secunda. Golul marcat de starul Barcelonei a adus aproape instantaneu blocarea retelei de socializare Twitter, asta fiindca aproape o jumatate de milion de mesaje au fost postate in mai putin de un minut. Majoritatea dintre ele contineau incurajari sau felicitari la adresa lui „Leo” Messi.
In alta ordine de idei, argentinianul a explicat, ieri, povestea cu baietelul pe care n-a vrut sa-l salute inainte de startul partidei cu Bosnia: „Pur si simplu nu l-am zarit pe acel copil. Nici nu s-ar fi pus problema sa nu-i intind mana, am si eu un baiat acasa si un nepotel cam de varsta lui si nu pot sa ma comport asa cu ei, nu ma caracterizeaza. Dovada ca dupa ce i-am salutat pe arbitri am stat de vorba si am dat noroc cu copii prezenti pe tunel”.

author avatar
National
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger