AcasăSPORTGolgeterul Mitroglou a decis derby-ul Greciei

Golgeterul Mitroglou a decis derby-ul Greciei

Dam piept iar cu Mitroglou, care ne-a marcat trei goluri la barajul de anul trecut

Vesti nu tocmai bune din Grecia: Kostas Mitroglou, titularul ofensivei elene, este in cel mai bun moment al carierei. Sambata seara a decis derby-ul cu Panathinaikos, disputat pe terenul marii rivale, in chiar ultimul minut de joc!

Mitroglou ii ia la tinta pe romani

Cu 13 reusite in acest sezon, Kostas Mitroglou conduce detasat in clasamentul golgeterilor, la fel cum echipa sa se indreapta spre un nou titlu de campioana. Olympiakos Pireu are 28 de puncte, de doua ori mai multe decat PAO; din Grecia, doar PAOK Salonic, grupare la care este legitimat Costin Lazar, pare capabila sa ameninte suprematia „marinarilor”. De altfel, fostul rapidist avertizeaza si el asupra pericolului reprezentat de coechipierii sai: „Salpingidis este un atacant pur sange, un oportunist, care de fiecare data cand are ocazia de a da gol o face! Katsouranis e un jucator inteligent, experimentat, care poate juca si mijlocas central si fundas. Pe de alta parte, Tziolis este un jucator tehnic, de ultima pasa”.

Contand pentru calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia, barajul cu Grecia se va disputa pe 15 si 19 noiembrie, returul fiind programat la Bucuresti, pe „Arena Nationala”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger