AcasăSPORTGolgeterul lui Maccabi baga spaima in stelisti

Golgeterul lui Maccabi baga spaima in stelisti

Adversara Stelei din Europa League, Maccabi Haifa, a castigat in deplasare cu 4-1, Wiyam Amasha reusind un hattrick . Israelienii sosesc miercuri la Bucuresti pentru returul cu ros-albastrii.

Amasha este cel mai in forma atacant din liga israeliana.

Jucatorul care le-a innodat picioarele stelistilor in partida de la Haifa, Wiyam Amasha (26 de ani), continua sa faca furori. Daca in meciul cu Steaua a reusit doua goluri si a scos doua penaltyuri, in confruntarea cu Maccabi Petah Tikva, din ultima etapa de campionat, jucatorul druz a marcat de trei ori. Amasha este pe primul loc in clasamentul golgeterilor din Ligat Al, cu 10 reusite in 10 meciuri.

Nu poate cere cetatenia israeliana

Stanca a fost ridiculizat la Haifa de Amasha.

Wyham Amasha este nacut in Buq’ata, situat in platoul muntos Ramat ha-Golan, aflat la granita dintre Israel si Siria. Locul este sub administratie israeliana din 1967, dar druzii refuza sa ceara cetatenia. Golgeterul celor de la Maccabi Haifa nu poate cere pasaport israelian deoarece comunitatea are reguli stricte si ar traduce acest fapt printr-o tradare de tara, care ar putea atrage repercusiuni asupra lui si asupra familiei sale.

author avatar
Sebastian Stan
313 afisari

1 COMENTARIU

  1. s/a mai scris chestia asta si pe alte siteuri de sport. Tu ce faci, dai copy/paste si iei bani?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger