AcasăSPORTGoian ar putea ajunge la Petrolul Ploiesti

Goian ar putea ajunge la Petrolul Ploiesti

Internationalul roman Dorin Goian ar putea ajunge in Romania, unde ar urma sa joace la Petrolul Ploiesti. Acesta nu trece printr-o perioada buna, clubul sau fiind exclus din liga 1 scotiana din cauza datoriilor pe care le avea.

Dorin Goian, fostul jucator al Stelei, ar putea reveni in Romania insa nu la fosta sa echipa ci la Petrolul Ploiesti.

Decizia ar putea surveni dupa ce, in urma amicalelor pe care echipa le-a disputat, Mircea Rednic si-a aratat nemultumirea fata de jucatorii sai din aparare, despre care s-a aratat foarte dezamagit, anuntand ca la echipa ar putea sosi un fundas de renume.

Printre numele vehiculate se numara si Dorin Goian, „Telegraful de Prahova” anuntu-l pe acesta drept ultima varianta pe lista lui Mircea Rednic.

Antrenorul Petrolului ar dori astfel sa profite de faptul ca fostul jucator al Stelei trece printr-o perioada neagra, dupa ce echipa sa, Glasgow Rangers, vice-campioana Scotiei, a fost dezafiliata din cauza problemelor financiare. In plus, salariile jucatorilor au fost reduse cu 75% astfel incat propunerile Petrolului ar putea deveni un atu in aducerea acestuia la echipa ploiesteana.

author avatar
Ionut Zgimbau
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger