AcasăSPORTGluma se ingroasa! Manchester City a facut o oferta oficiala pentru Lionel...

Gluma se ingroasa! Manchester City a facut o oferta oficiala pentru Lionel Messi

Ceea ce parea la inceput doar o gluma incepe sa prinda tot mai mult contur, argentinianul Lionel Messi fiind in pericol de a parasi gruparea care l-a crescut, FC Barcelona.

Initial, Messi isi declara dragostea nemarginita pentru clubul pentru care joaca inca de la varsta de 13 ani, dar problemele cu fiscul spaniol au inceput sa-i dea batai de cap si sa-l puna pe ganduri.

Concret, Messi este acuzat de evaziune fiscala, dupa ce a „uitat” sa achite anumite impozite in ultimii ani, iar oficialii unor cluburi din afara Spaniei vor sa profite si sa-l ademeneasca pe starul argentinian.

Primul care a aruncat manusa a fost Nasser Al Khelaifi, patronul lui Paris Saint Germain. Iritat de pressingul facut de Barcelona la Thiago Silva, afaceristul din Qatar i-a amenintat pe catalani ca le fura perla coroanei.

Al Khelaifi a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a achita clauze de reziliere a lui Messi, desi aceasta este cifrata undeva la 250 de milioane de euro.

AS Monaco si Anji Makhachkala si-au anuntat si ele interesul de a-l achizitiona pe Messi, mai ales ca au „spate” serios bazat pe afaceristi cu averi de miliarde de euro.

Totusi, presa franceza anunta ca prima echipa care a facut o oferta oficiala pentru Messi este Manchester City. Seicul Mansour, patronul englezilor, s-a deplasat personal la Barcelona pentru a-l anunta pe Sandro Rosell, presedintele catalanilor ca da 129 de milioane de euro pe argentinian.

Messi este ademenit cu un salariu colosal, 20 de milioane de euro pe sezon, cu 25% mai mare decat salariul avut la Barcelona, unde castiga „doar” 16 milioane de euro pe an.

author avatar
Cristi Ionita
582 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger