AcasăSPORTGlory Series Istanbul: Daniel Ghita a fost macelarit de Gokhan Saki (FOTO/...

Glory Series Istanbul: Daniel Ghita a fost macelarit de Gokhan Saki (FOTO/ VIDEO)

Mult asteptata revansa obtinuta de Daniel Ghita in fata turcului Gokhan Saki mai are de asteptat, luptatorul roman fiind macelarit in meciul disputat la „Glory Series Istanbul”.

In decembrie 2010, in sferturile de finala ale turneului final K1, Daniel Ghita pierdea la decizie, dupa o repriza suplimentara, in fata turcului Gokhan Saki.

Atunci a fost o victorie cu cantec obtinuta de turc. Ghita i-a rupt coastele lui Saki, care a si abandonat in semifinale.

Increzator in fortele sale, Ghita si-a incercat norocul si, sambata, s-a batut cu Saki chiar pe terenul acestuia, la Istanbul.

In ciuda unui fizic impresionant, Daniel a demonstrat ca nu il avantajeaza lupta pe viteza, Saki transformandu-l intr-un sac de box.

Si a batut turcul la roman ca la fasole, loviturile de brate ale lui Saki punandu-l in mare dificultate pe Ghita inca din prima repriza.

In actul al doilea, arbitrul de ring a observat inferioritatea lui Ghita si i s-a facut mila de roman, punand capat disputei.

Daniel sufera a doua infrangere consecutiva, dupa ce inregistrata in fata lui Semmy Schilt, in finala turneului Glory Series de Anul Nou, si specialistii liverkick.com sunt de parere ca romanul poate este prea slab pentru un asemenea nivel.

Glory Series Istanbul a fost o gala cu ghinion pentru romani, Lucian Danilencu fiind invins, la decizie, de Filip Verlinden.

[youtube]7GQspt7wdPM[/youtube]

[youtube]utisOMiWDw8[/youtube]

 

author avatar
Cristi Ionita
5.282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger