AcasăSPORTGlen Johnson nu castiga doua runde din 12!

Glen Johnson nu castiga doua runde din 12!

Toate pariurile au fost plasate pe roman

Detinatorul centurii cu diamante in versiunea IBF, categoria supermijlocie, este dat ca mare favorita de analistii sportului cu manusi.

Toate pariurile au fost plasate pe roman

Russ Anber este analist, comentator la „The Sports Network”, antrenor de box si cronicar sportiv la Loto-Quebec, o revista specializata pe pariuri si nu numai.

Russ Anber

Recunoscut pentru acuratetea predictiilor sale, Anber l-a dat invingator pe Lucian Bute in lupta cu Glen Johnson, argumentele canadianului fiind urmatoarele: „Cred ca Bute nu doar ca va castiga meciul, dar o va face deo maniera categorica. Il va domina total pe Johnson. Totusi, sunt sanse infime ca Lucian sa reuseasca un nou KO. As fi, insa, surprins daca Johnson se va impune in mai mult de doua runde din cele 12”.

Emanuel Steward

Saptamana aceasta, un pronostic asemanator a dat si Emanuel Steward, figura marcanta a boxului international, actualul antrenor al lui Vladimir Klitschko: „Bute va castiga, este greu sa-l bati cu fanii de partea lui. In plus, sunt cunoscute problemele lui Johnson in fata pugilistilor extrem de rapizi”.

Leon Lawson

La fel gandeste si Leon Lawson, cel care le ghideaza cariera fratilor Andre si Anthony Dirrell: „Lucian este briliant, va invinge lejer, la puncte. Din punctul meu de vedere, n-ar trebui sa se incurce de Glen Johnson”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
74 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger