AcasăSPORTGiulestenii stiu cum sa rezolve problema lipsei de personal: fanii vin sa...

Giulestenii stiu cum sa rezolve problema lipsei de personal: fanii vin sa tunda iarba la ProRapid!

Suporterii rapidisti sunt pregatiti sa ajute clubul

Lipsa de personal la baza de cantonament a facut ca ProRapidul sa arate jalnic pe acest final de iarna. Galeria „Legione Granata” este, insa, pregatita sa demareze operatiunea „Curatenia de primavara”.

Suporterii rapidisti sunt pregatiti sa ajute clubul

In saptamana premergatoare reluarii campionatului, rapidistii se plang de lipsa conditiilor de pregatire la baza sportiva din Laromet.

Terenurile de antrenament de la ProRapid nu sunt in stare buna. foto:RAPIDFANS.RO

Lipsa personalului de la ProRapid face imposibila inceperea curateniei de primavara, in contextul in care cantonamentul de pe malul lacului Straulesti dispune de patru terenuri de antrenament, o sala sportiva si un mini-hotel. Desi antrenorul Marian Rada se plange ca nu are cine face ordine pe la ProRapid („la Rapid am mai ramas eu, team-managerul Danut Perja si presedintele Ioan Taban”), finantatorul George Copos are alte griji pe cap (vezi dosarele „Loteria” si „Transferurile”) decat lamentarile tehnicianului. Ca de obicei, solutia salvatoare vine de la fani, pregatiti sa puna mana pe lopeti, maturi si bidinele pentru a face „luna” baza sportiva.

„Tundem iarba, vopsim copacii, orice este necesar pentru ca jucatorii sa aiba conditii optime in care sa se antreneze”, sustin cativa suporteri saritori.

Nu este pentru prima data cand „ultrasii” rapidisti dau o mana de ajutor clubului. In 2011, inaintea unui meci cu Poli Timisoara, acestia au deszapezit stadionul „Giulesti” pentru a se putea disputa jocul cu „fratii” din Banat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger