AcasăSPORTGiulestenii, sechestrati doua saptamani la Pro Rapid

Giulestenii, sechestrati doua saptamani la Pro Rapid

Pro Rapid va deveni a doua casa pentru rapidisti

Fotbalistii Rapidului trec prin cea mai dificila perioada a lor. Neplatiti si injurati, giulestenii vor fi si pedepsiti pentru ca nu s-au pregatit corespunzator in ultima perioada.

Pro Rapid va deveni a doua casa pentru rapidisti

Chiar daca sunt neplatiti de cinci luni, fotbalistii de la Rapid vor trece printr-o perioada de doua saptamani de foc. Conducerea echipei, in frunte cu afaceristul Nicolae Cristescu, a stabilit ca giulestenii sunt nepregatiti fizic, astfel ca ei vor fi “sechestrati” in cantonament la Pro Rapid, pentru a recupera perioada pierduta cu greve de conjunctura. Noul staff al giulestenilor este condus de Sandu Tabarca, un antrenor recunoscut pentru faptul ca pune accent pe pregatirea fizica, iar tehnicianul are misiunea de a scoate untul din elevii sai pana pe 7 septembrie, cand incepe Liga a doua.

Sandu Tabarca a antrenat 10 ani in Austria si a invatat meserie la Chelsea, Bayern si Arsenal

Totusi, Tabarca vrea sa imbine utilul cu placutul si a programat si doua meciuri de verificare. Rapid va intalni pe CSM Valcea (maine, ora 18.00, stadionul “Giulesti”) si pe CS Universitatea Craiova (sambata, ora 19.30, stadionul “Ion Oblemenco”). Dupa fiecare dintre cele doua meciuri, elevii lui Sandu Tabarca vor avea posibilitatea de a petrece cateva ore alaturi de familie si apropiati. In alta ordine de idei, fanii Rapidului iau in calcul posibilitatea de a pune in vanzare bilete pentru amicalul cu CSM Valcea. Tichetele ar urma sa coste, cel mai probabil, intre 10 si 25 de lei, iar banii ar urma sa fie folositi pentru sustinerea jucatorilor ramasi in lot.

author avatar
Cristi Ionita
317 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger