AcasăSPORTGiovanni Becali: "Stoichita este un milog"

Giovanni Becali: „Stoichita este un milog”

Giovanni Becali a criticat gestul lui Mihai Stoichita de a vorbi la telefon in timpul derbiului cu Rapid

Varul finantatorului stelist il desfiinteaza pe antrenorul Mihai Stoichita, caruia ii transmite ca nu are coloana vertebrala si ca face de ras aceasta meserie.

Giovanni Becali a criticat gestul lui Mihai Stoichita de a vorbi la telefon in timpul derbiului cu Rapid

Momentul in care Mihai Stoichita a raspuns la apelul telefonic primit de la Gigi Becali, in minutul 56 al derbiului cu Rapid, l-a scos din sarite pe Giovanni Becali.

Giovanni Becali

Fostul impresar i-a transmis, ieri, antrenorul stelist ca nu este nimic altceva decat un milog: „Nu s-a pomenit nicaieri in lume asa ceva. Eu nu stiu cum acest individ poate sa mai antreneze. Si daca as avea echipa in Divizia B, nu as lua un antrenor ca Stoichita. Niciodata! Pai, la ce sa-l iau, ca el sta pe banca si vorbeste la telefon?! Acolo, pe banca, conduci echipa, nu vorbesti la telefon. Incredibil! Auzi raspuns la el, «vorbesc cu cine vreau la telefon». Pai, vorbesti, ma, baiatule, dar nu de pe banca! Din punctul meu de vedere, Gigi poate sa faca ce vrea, pentru ca da banii. Prost este cel care raspunde la telefon. La Steaua vin milogii, falsii si oamenii fara caracter si fara coloana vertebrala. Pentru mine, Stoichita este zero lei. Si ca om, si ca antrenor”.

La finalul partidei cu Rapid, managerul Mihai Stoica a recunoscut ca Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoichita in timpul meciului din Giulesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
669 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger