AcasăSPORTGiovanni Becali ramane in inchisoare!

Giovanni Becali ramane in inchisoare!

Ioan Becali a primit cea mai mare condamnare din „Dosarul transferurilor”

Magistratii Tribunalului Ilfov au respins, ieri, contestatia lui Ioan Becali privind eliberarea conditionata, acesta executand o pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori.

Ioan Becali a primit cea mai mare condamnare din „Dosarul transferurilor”

Initial, cererea de eliberare conditionata formulata „Giovanni” a fost respinsa de Judecatoria Sectorului 4, insa omul de afaceri a contestat decizia la Tribunalul Ilfov, unde magistratii au hotarat sa mentina dispozitiile primei instante.
Cel mai important agent FIFA din istoria fotbalului romanesc a fost condamnat in martie 2014 la sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, alaturi George Copos, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gica Popescu, Gigi Netoiu si Cristi Borcea. Judecatorii au considerat ca efectuarea de tranzactii ilegale la transferurile unor fotbalisti catre cluburi din strainatate a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari in dauna statului si de peste 10 milioane de dolari in dauna a patru cluburi de fotbal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger