AcasăSPORTGiovanni Becali: "Daca voiau sa-l distruga pe Mutu, o faceau acum 4...

Giovanni Becali: „Daca voiau sa-l distruga pe Mutu, o faceau acum 4 ani!”

Mutu a jucat pentru Chelsea 26 de partide si a marcat 6 goluri

In 2008, TAS a hotarat ca Adrian Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro clubului Chelsea Londra, dupa scandalul de dopaj in care a fost implicat la clubul londonez. Tribunalul Districtului din Florida a ratificat decizia.

Mutu a jucat pentru Chelsea 26 de partide si a marcat 6 goluri

Povestea diferendului dintre Adrian Mutu si Chelsea, mai exat Roman Abramovici, dureaza de 8 ani. „Briliantul” a fost transferat de gruparea londoneza in 2003, de la AC Parma, pentru suma de 22,5 milioane de lire sterline, cu un contract anual de 2,35 milioane de lire sterline.

Firma lui Becali i-a fost aproape de Mutu inca din momentul declansarii scandalului

In 2004, Mutu a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaina, iar Chelsea i-a reziliat contractul si s-a adresat FIFA pentru a primi despagubiri. Dupa ce a pierdut procesul la TAS si Curtea Suprema de Justitie din Elvetia, conflictul a fost mutat la Tribunalul Districtului de Sud din Florida, pentru recuperarea sumei de catre londonezi. „Procesul a fost mutat peste ocean deoarece s-a auzit din presa ca Adrian ar avea niste proprietati pe acolo. Eu nu stiu ca ar fi cumparat ceva la Miami. Nu cred ca are ceva pe numele lui in America. Ce au facut americanii a fost sa ratifice decizia data de celelalte tribunale”, a declarat Giovanni Becali.

Mutu vrea sa cada la pace cu Abramovici

Jucatorul Cesenei nu a fost afectat de aceata hotarare a tribunalului american si spera ca, intr-un final, sa poata ajunge la o intelegere amiabila cu gruparea patronata de Roman Abramovici. „Clubul Chelsea nu sta in 17 milioane de euro! Este mai mult o rafuiala si supararea patronului. Ultima data cand am discutat cu ei se ajunsese la o suma de 2 milioane. Poate o sa scada la cateva sute de mii, pentru ca ei stiu ca Mutu nu are atatia bani. Ei asteatpa mai mult niste scuze ale jucatorului. Daca voiau sa-l distruga, adica sa-l oblige sa se lase de fotbal, o faceau acum 4 ani!”, a precizat Becali.

author avatar
Sebastian Stan
544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger