AcasăSPORTGiovanni anunta falimentul lui Dinamo: "Bani n-au, jucatori n-au, stadion n-au!"

Giovanni anunta falimentul lui Dinamo: „Bani n-au, jucatori n-au, stadion n-au!”

Giovanni Becali, pe vremea cand era presedinte in Stefan cel Mare

Impresarul Giovanni Becali a comentat situatia critica prin care trece clubul din Stefan cel Mare, declarand ca gruparea antrenata de Dario Bonetti ar putea avea soarta Progresului.

Giovanni Becali, pe vremea cand era presedinte in Stefan cel Mare

Cel mai important agent FIFA din Romania deplange starea in care a ajuns clubul la care a fost presedinte in urma cu cativa ani. Giovanni Becali prevede o prabusire „cainilor” dupa disputarea Supercupei Romaniei.

“In campionat, Dinamo are sansa porcului de Craciun! Iar daca va pierde Supercupa, atunci vor iesi la iveala mocnituri, pocnituri. Sa nu aiba soarta Progresului, asa mi-a zis un apropiat al clubului. Bani n-au, jucatori n-au, stadion n-au! Dac-o bat pe CFR Cluj, atunci Bonetti va fi erou, se mai amana moartea, dar cancerul isi face in continuare loc in tot corpul. Italianul e ieftin, d-aia ii place lui Nicu Badea. Ii e foame, sta pe 6.400 de euro pe luna”, a rabufnit Giovanni. Nici jucatorii nu au scapat de furia impresarului. “Dinamo n-a mai pierdut un jucator liber de 20 de ani, dar de acum, gata! Pulhac pleaca liber la vara, dar deocamdata mai sta un an, ca are salariu bun. Jucatorii vechi tac ca mieluseii, doar sarbul Luchin vorbeste. Daca nu spun lucrurilor pe nume, fotbalistii sa nu mai vina la mine la birou cand nu sunt platiti”, a transmis agentul FIFA.

author avatar
Sebastian Stan
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger