AcasăSPORTGiovanni „De Niro” Becali a distrat judecatorii Curtii de Apel

Giovanni „De Niro” Becali a distrat judecatorii Curtii de Apel

Scarface”, cu Robert De Niro, este filmul preferat al lui Ioan Becali

Un nou termen in „Dosarul transferurilor” s-a derulat, ieri, la Curtea de Apel din Bucuresti, acolo unde au fost prezenti toti inculpatii, mai putin Victor Becali, retinut la Milano de o problema medicala.

„Scarface”, cu Al Pacino, este filmul preferat al lui Ioan Becali

Dezinvolt si cu chef de vorba, fostul impresar Ioan Becali a fost omul zilei, reactiile si replicile sale starnind zambete pana si printre magistrati. „M-am simtit mandru cand i-ati raspuns lui Versluis, care va lua peste picior si va raspundea doar cu «nein». Eu am luat legatura cu firmele olandeze si le-am zis ca, in octombrie, Marea Neagra e rece si racesc”, si-a inceput discursul varul finantatorului Stelei. Ulterior, „Giovanni” le-a cerut celor prezenti in sala sa consemneze ce spune, prilej pentru sefa completului de judecata sa-l intrebe: „Conduceti sedinta, domnule Becali?”. Raspunsul a venit prompt: „Nu doamna, nu inteleg de ce rad toti”. Deranjata ca inculpatul tot folosea cuvantul „ok”, aceeasi judecatoare i-a atras atentia, iar dialogul dintre cei doi a fost la fel de spumos. „«Ok» in afara salii, domnule Becali”; „Scuze, am trait pe afara!”; ”Stim, vorbiti si spaniola”. Intr-un final, lui „Giovanni” i s-a cerut sa nu se mai fataie cand vorbeste: „Nu-mi plac miscarile dumneavoastra. Distrugeti solemnitatea sedintei”. Raspunsul i-a inveselit si pe sobrii magistrati: „Doamna judecatoare, asta e stilul meu, ce sa fac. Alearga lumea dupa mine prin aeroport. La Barcelona, odata, m-au confundat cu De Niro”. „Atunci, faceti-va actor de comedie”, a fost ultima replica a zilei.
Deoarece Victor Becali a lipsit, instanta a stabilit un nou termen, pentru 10 februarie, cand este asteptat si cunoscutul impresar pentru a fi audiat de judecatori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
706 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger