AcasăSPORTGiovani Becali, scandal si circ la tribunal: "Chemati politia sa-mi puna catusele!"...

Giovani Becali, scandal si circ la tribunal: „Chemati politia sa-mi puna catusele!” VIDEO

Fostul impresar Giovani Becali a facut un scandal monstru, marti, la Tribunalul Bucuresti unde se judeca procesul privind transferurile din fotbal.

Acesta s-a suparat, totodata, ca judecatoarea Geanina Teodorovici nu a dorit sa rectifice un pasaj din declaratia martorului respectiv. Drept urmare, Giovani Becali a ridicat tonul, a cerut sa i se puna catuse la maini si chiar s-a bagat in boxa unde de regula stau persoanele arestate.

”Ce vad aici nu am vazut in 20 de ani de democratie. Treziti-va bai. Ma sacrific eu. Gata, doamna judecatoare, chemati politia sa ma puna in catuse. Nu imi e frica. Unde traim aici? Nu lasati martorul sa declare ce vrea. Declaratia mea este una taraneasca si o consemnati asa cum vreau eu. O sa dati socoteala pentru ceea ce faceti aici. Bai avocatilor, dormiti? Martorul nu il lasati, expertiza nu ati vrut sa faceti. Toata lumea vine aici si tremura, vin oamenii cu frica aici, pentru ca nu vor sa ia 15 ani de puscarie. Vine Copos: aoleu s-a intarziat doua ore procesul, dar nu zice nimic, pentru ca ii este frica. Ai fost ministru in Guvernul Romaniei!”, a strigat Giovani Becali in sala de judecata.

Cu greu Cristi Borcea si fratele lui Giovani, Victor Becali, l-au calmat. Dupa ce judecatoarea i-a aratat ca a facut modificarea in declaratia martorului, Giovani Becali a iesit din sala de judecata, spunand ca i-a crescut tensiunea si trebuie sa mearga sa bea apa.
Procesul a fost reluat dupa cateva minute, marti fiind stabilit ultimul termen al dosarului.

Procesul transferurilor „dubioase” din fotbal

Pe 2 octombrie 2008, Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe George Copos, presedinte si patron al clubului de fotbal Rapid Bucuresti, Mihai Stoica, fost director al clubului de fotbal Otelul Galati, Jean Padureanu, presedinte al Clubului de Fotbal Gloria Bistrita, Gheorghe Popescu, fost angajat al firmei „Becali sport”.  Toti sunt acuzati de inselaciune, evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.

In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata Gigi Netoiu, fost actionar la clubul de fotbal Dinamo, pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani, Cristian Borcea si fratii Ioan si Victor Becali, impresari, toti acuzati de inselaciune, evaziune fiscala, spalare de bani in forma continuata si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

author avatar
Ciprian Purice
1.373 afisari

2 COMENTARII

  1. Un golan, un bisnitar infect si plin de tupeu asta e „giovani fecali”.Ar fi trebuit de mult sa fie arestat si condamnat dar in Romania totul este pe dos.Sper ca va fi condamnat desi este putin probabil acest lucru avand in vedere coruptia din sistemul de justitie.In Romania din pacate au aparut multi „giovani fecali”…Sapunu si franghia ar fi alternativa, ca puterea exemplului e mare.

    • Mult scuecs astazi! E normal sa ai emotii atunci cand experimentezi ceva nou. Doar ca in cazul tau nu e noua experienta, ai avut ocazia sa testezi aici pe blog impactul talentului tau asupra cititorilor.Pe mine ,una, m-ai prins iremediabil, abia astept sa citesc dimineata ce a aparut nou pe blog. Si daca eu fac asta de la mii de km distanta, imi inchipui ca acelasi lucru il simt si ceilalti prieteni ai blogului tau. De ce ti-am scris asta astazi? Ca sa te incurajez, da Dar nu numai. Cei care abia asteapta sa citeasca aceasta carte o fac nu numai pentru talentul tau la scris(nu putem nega asta), dar mai ales pentru profunzimea scrisului, pentru ca iti dezvalui o mica parte a sufletului tau acolo. Asta conteaza.Bafta multa si sper sa mai pot cumpara si eu un exemplar peste cateva luni, cand voi veni in tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger