AcasăSPORTGino Iorgulescu recunoaste: Liga 1 se vede la televiziunile lui Paszkany

Gino Iorgulescu recunoaste: Liga 1 se vede la televiziunile lui Paszkany

Presedintele Ligii Profesinioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca pana la data de 15 mai se vor cunoaste posturile de televiziune care vor transmite partidele din sezonul 2014-2015 al Ligii 1.

Gino Iorgulescu a cedat drepturile tv unei firme cu sase luni vechime

El a mentionat ca firma Intel Sky Broadcast, careia LPF i-a cedat drepturile tv pe urmatorii cinci ani pentru valorificare, negociaza deja cu mai multe posturi din tara: „Dupa discutiile noastre, pana in data de 15 mai se cunoaste numele televiziunilor care vor transmite partidele din Liga 1. Din ce date avem, se discuta cu mai multe televiziuni la momentul acesta. Din punctul meu de vedere, as prefera ca meciurile sa fie transmise de doi-trei cablisti, dar sa fie difuzate si pe Internet”. Gino Iorgulescu recunoaste cu jumatate de gura ca televiziunile Look tv si Transilvania Live, pe care Arpad Paszkany le-a scos la vanzare, sunt favorite sa transmita partide din campionat: „Am aflat si eu despre aceste doua televiziuni si m-am informat putin. Nu am prea multe date, dar se pare ca domnul Paszkany ar vinde aceste televiziuni catre firma Intel Sky Broadcast”.
Liga Profesionista de Fotbal a anuntat la 4 martie semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu Intel Sky Broadcast, din Malta, avand ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1. Conform contractului, LPF va incasa anual de la Intel Sky Broadcast suma neta de 27,5 milioane de euro pe sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger