AcasăRecomandariGino Iorgulescu nu are mila pentru antrenorul Astrei Giurgiu: „Sumudica si-a facut-o...

Gino Iorgulescu nu are mila pentru antrenorul Astrei Giurgiu: „Sumudica si-a facut-o cu mana lui. Sa plateasca, daca a pariat!”

Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este de parere ca Marius Sumudica, antrenorul Astrei Giurgiu, trebuie sa suporte consecintele actiunilor sale.

Iorgulescu vrea ca Sumudica sa fie dat exemplu

Seful LPF sustine ancheta Federatiei Romane de Fotbal si regulamentul prin care oamenilor implicati in fenomen le este interzis sa parieze. „Sumudica si-a facut-o cu mana lui. O sa raspunda in fata Comisiilor daca a jucat la pariuri. Organele abilitate cred ca isi fac datoria si urmaresc acest fenomen. E o problema la nivel international. Eu cred ca este foarte buna interdictia de a juca la pariuri in randul oamenilor implicati in fotbal. Se fac speculatii care nu sunt benefice fotbalului romanesc”, a declarat Iorgulescu. Tehnicianul Astrei este convocat la Comisia de Disciplina a FRF si risca o suspendare de doi ani, plus o amenda de 300.000 de lei, dupa ce reprezentantii Federatiei au obtinut informatii concrete despre pariuri plasate de Marius Sumudica online, inclusiv pe meciuri din Liga 1.

Redeschideti Arena Nationala!

Altfel, Iordulescu sustine ca inchiderea Arenei Nationale nu poate fi justificata prin faptul ca acoperisul retractabil este construit dintr-un material neomologat in Romania: „Incercam impreuna cu FRF sa facem presiune pentru a se deschide Arena Nationala pentru ca in play-off vor avea loc derby-uri si e pacat ca lumea sa nu poata participa in numar cat mai mare la ele. Daca acea copertina de la Arena Nationala este agreata in Uniunea Europeana, atunci si aceasta tara este in Uniunea Europeana si ar trebui sa ne aliniem. Nu vad o mare problema in a se da acordul pentru a se juca din nou pe acest stadion, mai ales ca si echipa nationala are meciul amical cu Spania. Sper sa fortam deschiderea acestui stadion, care este construit din bani publici, dar publicul nu poate beneficia de el”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger