AcasăRecomandariGino Iorgulescu isi doneaza salariul pe care inca nu-l are

Gino Iorgulescu isi doneaza salariul pe care inca nu-l are

In cazul in care va castiga alegerile de luna aceasta, Gino Iorgulescu promite sa doneze tot salariul de la Liga fostilor mari fotbalisti care au probleme financiare.

Gino Iorgulescu vrea sa-i ajute pe fostii jucatori care au probleme cu banii

Functia de presedinte al Ligii Profesioniste are si beneficii financiare, deloc de neglijat. Salariul lunar de 15.000 de euro depaseste unele salarii de la Steaua, ca sa dam doar exemplul campioanei en-titre. In plina campanie, Gino Iorgulescu promite sa doneze acesti bani fostilor jucatori cu venituri modeste: „Daca ajung presedinte la LPF, nu mai vreau acest salariu. Vreau sa-l donez fostilor jucatori care acum sunt bolnavi si pentru care nu s-a facut vreun fond de pensii, vreo renta viagera. Sunt foarte multi fosti jucatori care sunt bolnavi sau care, pur si simplu, nu au serviciu si o duc foarte rau”, anunta Iorgulescu.

In ceea ce-l priveste pe rivalul Dumitru Dragomir, fostul sef de la FC National este convins ca poate castiga alegerile din 14 noiembrie: „Dragomir ar trebui sa-si dea seama ca i-a trecut vremea si ca e timpul sa vina altcineva la Liga. Nici eu nu sunt foarte tanar, dar am un avantaj de zece ani fata de el si cred ca am umblat mai mult in lumea fotbalului international decat el. Toti trebuie sa acceptam, ca, la un moment dat, vine vremea sa fim schimbati din functii”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger