AcasăSPORTGimnastele s-au intors acasa, mandre de medaliile obtinute la Campionatul European

Gimnastele s-au intors acasa, mandre de medaliile obtinute la Campionatul European

Au triumfat la Sofia, obtinand noua medalii la Campionatul European de Gimnastica desfasurat in Bulgaria.

Incantate de reusitele lor, dar si constiente ca trebuie sa munceasca si mai mult, pentru a obtine rezultate si mai bune la competitiile viitoare, fetele au revenit in Capitala luni dupa-amiaza. Junioarele au declarat ca au avut emotii la concursul de la Sofia, dar ca sustinerea romanilor aflati in tribune a contat foarte mult, la moral. „Cred ca mai mult de jumatate din sala au fost numai romani, numai steaguri romanesti”, a declarat una dintre fetele din echipa de junioare.

Campionatul European de Gimnastica de la Sofia s-a incheiat duminica. Palmaresul gimnastelor din Romania este unul demn de lauda. Fetele au obtinut noua medalii – doua de aur, cinci de argint si doua de bronz. Mai exact, la senioare, gimnastele antrenate de Mariana Bitang si Octavian Belu au luat aurul in proba pe echipe. Dupa finala de la sol, am ascultat imnul Romaniei, gratie reusitei Larisei Iordache, devenita campioana europeana. Totodata, Larisa a obtinut si argintul la barna si bronzul la sarituri.

La junioare, in finala pe echipe, romancele au obtinut bronzul. Laura Jurca a terminat a doua concursul la individual-compus si sarituri, primind medalie de argint. De asemenea, Andreea Iridon a obtinut argintul la barna si sol.

Cititi si : Larisa Iordache, alte doua medalii la CE de la Sofia: AUR la sol si ARGINT la barna! (VIDEO)

Larisa Iordache – BRONZ la sarituri, la Campionatele Europene de gimnastica din Bulgaria

MEDALII pentru junioarele din echipa Romaniei, la Campionatul European de gimnastica de la Sofia (VIDEO)

Sursa foto: b1.ro

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger