AcasăSPORTGimnastele de aur au revenit in tara: Party cu pizza!

Gimnastele de aur au revenit in tara: Party cu pizza!

Echipa nationala de gimnastica a fost primita cu toate onorurile

Nationala gimnastica s-au intors, ieri, de la Campionatele Europene de la Bruxelles, acolo unde fetele lui Bellu si Bitang  au reusit rezultate fabuloase: patru medalii de aur si doua de argint!

Echipa nationala de gimnastica a fost primita cu toate onorurile

Duminica seara, la Bruxelles, antrenorii lotului national le-au scos pe fete in oras pentru un mic party. Spre bucuria campioanelor europene, care sunt supuse la un regim de viata spartan, acestea au mers la o pizzerie din capitala Belgiei unde au mancat pe saturate. Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Raluca Haidu au aterizat ieri pe Aeroportul Henri Coanda, fiind primite cu toate onorurile la Salonul Prezidential.

Octavian Bellu a laudat performantele elevelor sale, acesta mentionand ca asteapta un rezultat pe masura si la Jocurile Olimpice de la Londra. “Fetele sunt convinse ca pot sa faca lucruri mari. E foarte bine ca ne-am regasit, ca am aratat din nou ca suntem o forta. Trebuie sa muncim cu aceeasi seriozitate si sa ne dam seama ca obiectivul nostru este de fapt Londra”, a spus cel mai titrat antrenor de gimnastica mondiala. Cea mai fericita pentru performanta realiyata la Bruxelles a fost veterana Catalina Ponor (24 ani), revenita dupa patru ani in competitiile oficiale.

author avatar
Sebastian Stan
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger