AcasăSPORTGimnastele au venit in Romania cu medaliile castigate la Campionatele Europene. LIVE...

Gimnastele au venit in Romania cu medaliile castigate la Campionatele Europene. LIVE declaratii – FOTO/VIDEO

Gimnastele din loturile de senioare si junioare, medaliate la Campionatele Europene de la Bruxelles au revenit, luni, in Romania. Catalina Ponor, Sandra Izbasa si celelalte fete care au adus atat de multa bucurie in sufletele romanilor si au facut cunoscut, odata in plus, numele tarii in lume, au fost asteptate la Aeroportul Otopeni de rude, prieteni, dar si jurnalisti. Nu putini au fost cei care au observat ca, in declaratiile lor, fetele s-au declarat fericite de rezultatul de la Bruxelles, insa spun ca urmatorul pas, Olimpiada, este mai dificil si trebuie sa se pregateasca.

Ponor: As zice sa nu ne imbatam cu apa rece, este o verficare inainte de Olimpiada

„Ma bucur ca sunteti aici si ca ne sustineti. A fost frumos, mi-am reamint ce inseamna sa castigi, ne-am adunat si am fost o echipa. Nu pot sa spun ca sunt un fenomen, fenomen e Susovitina, are 37 de ani si da rezultate. Eu sunt fosta gimnasta revenita in activitate care a reusit sa le arate tuturor ca se poate face si dupa 4 ani de pauza. Ma bucur ca am reusit sa ajung pana aici. Ne dorim ca dupa Jocurile Olimpice sa ne intoarcem la fel de medaliate ca si acum. As zice sa nu ne imbatam cu apa rece, este o verificare inainte de Olimpiada, sa fim sanatoase, rezultatele vor veni”, a spus Catalina Ponor.

Sandra Izbasa: Pentru Olimpiada va trebui sa dam totul

„Exista emotii, dar sunt emotii constructive. Cine stie sa le stapaneasca reuseste sa castige. Toata lumea vrea sa viseze frumos, speram sa fie bine. Ne dorm sa fim cat mai sus (la Jocurile Olimpice de la Londra-n.r.). Batalie va fi intre toate echipele. Pentru Olimpiada va trebui sa dam totul. Elemente-surpriza nu exista, ne dorim sa iasa cat mai bine. Bineinteles ca exista as in maneca, de-asta ne si antrenam”, a spus Sandra Izbasa.

Octavian Bellu: Sper ca ne vedem dupa Olimpiada in aceeasi postura fericita

„Am vrea sa va multumesc ca sunteti aici. Ne bucuram cu totii ca gimastica romaneasca si-a dovedit inca o data potentialul. Ma feresc sa fac comparatii. Cred ca ar trebui sa ramanem cu picioarele pe pamant. Este o mare batalie castigata de gimnastica romaneasca, dar nu am castigat razboiul. Ceea ce ati vazut dumneavoastra a fost numai o parte a pregatirii. Am vazut ce mai este de facut pana la Jocurile Olimpice (de la Londra-n.r). Nu mai vrem sa pierdem niciun minut din pregatire. Romania este obisnuita sa mai ia patru medalii la Campionatele Europene- am mai luat la Amsterdam si Moscova si cred ca si fetele din spatele meu sunt convinse ca pot. Sper ca ne vedem dupa Olimpiada in aceeasi postura fericita”, a spus Octavian Bellu, antrenorul lotului de senioare.

Lista medaliilor primite de gimnastele din Romania la CE de la Bruxelles: Senioare – aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa),  aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor). Junioare –argint la sarituri (Alina Stanila), barna (Andreea Munteanu), sol (Silvia Zarzu), bronz pe echipe, la individual-compus si sol (Andreea Munteanu).

[youtube]gmOH1zrRtZA[/youtube]

352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger